INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIERE LEAGUE, MANCHESTER CITY

VIDEO La gunoi! Un sponsor al lui Man. United propune reciclarea tricourilor lui Tevez

Un sponsor al lui Manchester United a declanşat o campanie împortiva lui Tevez, rebelul care a jucat la echipa lui Sir Alex Ferguson şi acum e la City
Un sponsor al lui Manchester United a declanşat o campanie împortiva lui Tevez, rebelul care a jucat la echipa lui Sir Alex Ferguson şi acum e la City

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 13:04

Argentinianul Carlos Tevez, care a evoluat la ambele echipe din Manchester, adversare duminică în derby, a ajuns inamic public în oraş, unde o casă de pariuri a lansat o campanie contra lui. United-City se dispută duminică, 15:30, la DigiSport 1.


Aproape nimeni nu-l mai suportă pe Carlitos Tevez în Manchester. Fanii lui City şi United s-au săturat de fiţele argentinianului, suspendat două săptămîni şi ars cu 500.000 de lire sterline în urma refuzului de a intra pe teren în meciul cu Bayern. După ce au transformat ironic bannerul cu care City îi făcea reclamă în oraş, urîndu-i să plece urgent la aeroport, o altă iniţiativă face senzaţie la Manchester. Un sponsor al rivalilor de la United a trimis pe străzi maşinile de gunoi să colecteze tricourile lui Tevez!

Casa de pariuri Betfair îi cheamă pe suporterii campioanei Angliei să scape de tricourile celui care a evoluat la echipa lui Sir Alex Ferguson pînă în 2009, dar şi pe fanii lui City. "Recycling Tevez" e numele campaniei, la care au aderat deja destui duşmani ai lui Carlos. Maşinile de gunoi au adunat bluze chiar din faţa celor două stadioane, unde rivalii din derbyul de duminică (transmis de la 15:30 în direct de Digisport 1) s-au unit.

"Din ce în ce mai multe sînt ocaziile în care Tevez şi-a dezamăgit fanii. Nu există alt mod mai bun de a-şi exprima aversiunea faţă de el decît aruncîndu-i tricoul la coş. Toţi vor fi mulţumiţi dacă în mercato din ianuarie vor scăpa de Tevez", a declarat Alex Bake, purtătorul de cuvînt al Betfair.

Singura veste bună pe care argentinianul a primit-o vine din partea clubului, care nu-l susţine pe managerul Mancini în tentativa de a-l face vinovat de refuzul de a juca împotriva lui Bayern în Ligă. Tevez va fi acuzat doar că nu a respectat indicaţiile antrenorului italian şi va evita astfel o sancţiune drastică. Carlos a fost deja căutat de mai multe cluburi, Boca Juniors, Corinthians şi West Ham dorind să-l transfere în iarnă.

În vara lui 2009, City l-a cumpărat de la West Ham pe atacantul acum în vîrstă de 27 de ani cu 29 de milioane de euro, dar fotbalistul a avut nenumărate conflicte cu antrenorul echipei.

Vezi mai jos un video cu acţiunea de pe străzile din Manchester

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează