INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

VIDEO Ladislau Boloni a fost aclamat de 10.000 de greci la primul antrenament cu PAOK

Loți Boloni
Loți Boloni

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 17:19

Primul antrenament al lui Ladislau Boloni la PAOK a declanşat isterie la Salonic. Românul a fost întîmpinat de zece mii de fani greci

Tehnicianul român a avut un şoc la primul său antrenament, alături de noua echipă. Stadionul Toumba, unde s-a desfăşurat primul antrenament al celor de la PAOK Salonic a fost asaltat de fani.

Suporterii l-au luat pe sus pe Boloni şi i-au cerut să califice echipa în cupele europene, iar antrenorul le-a promis că va face tot ce îi va sta în putinţă pentru a îndeplini toate obiectivele.

"Vreau să le mulţumesc suporterilor că au venit, vreau să ne antrenăm de fiecare dată în faţa a zece mii de oameni. Acum trebuie să ne apucăm de muncă, deoarece sîntem la începutul unui important drum. Nu le pot promite nimic suporterilor, dar îi asigur că voi da tot ce am mai bun şi o să plec de fiecare dată împlinit că am încercat", a declarat Boloni la finalul antrenamentului.

Loţi Boloni a semnat un contract pe 2 ani cu PAOK Salonic, contra sumei de 1 milion de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
marius.dennis
marius.dennis  •  28 Iunie 2011, 21:38

Nu cred ca il prinde returul pe Boloni. ΠΑΟΚ για πάντα

greem
greem  •  28 Iunie 2011, 18:37

Ai de plm ce il asteapta pe Boloni!: ))

lariqu
lariqu  •  28 Iunie 2011, 18:25

sa aiba bafta! e unul din cei mai seriosi antrnori romani, poate chiar cel mai serios.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează