INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Malaga - Espanyol 1-1 » Echipa lui Gâlcă este tot mai aproape de salvarea de la retrogradare

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 16:58

Malaga și Espanyol au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci din etapa a 31-a din La Liga.

Vezi aici meciul cum s-a desfășurat meciul

Malaga - Espanyol 1-1 ( Cop 44'- pen./Diop 11') - VIDEO

Malaga și Espanyol și-au împărțit punctele, după un meci echilibrat. Formația lui Gâlcă a început bine meciul și a deschis scorul după 11 minute. Mijocașul Diop a marcat cu o lovitură de cap de la 12 metri, la care portarul advers nu a avut nicio reacție.

Catalanii nu au intrat în avantaj la pauză, pentru că Malaga a egalat în minutul 44, dintr-un penalty contestat de oaspeți. Cop a transformat fără emoții și a stabilit scorul final. În a doua repriză, cele două formații s-au anihilat reciproc și nu au mai putut marca.

După 31 de meciuri, Espanyol are 36 de puncte și este pe locul 12. Formația catalană este la 8 puncte de locul 18, ocupat de Getafe, primul retrogradabil. Dacă formația lui Gâlcă termină pe locul 10, ocupat de Deportivo la Coruna, 37 de puncte, contractul românului va fi prelungit automat.

Echipe de start:

Malaga: Ochoa - Rosales, Albentosa, Welington, Torres - Juanpi, Recio, Camacho, Castro - Cop, Charles

Espanyol: Pau - Lopez, Gonzales, Roco, O. Duarte, R. Duarte - Sanchez, Diop, Abraham - Moreno, Asensio

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ftwraku
ftwraku  •  03 Aprilie 2016, 19:49

Pentru o echipa de primera,Espanyol are lot slab rau...Nu stiu ce situatie financiara au avut ori ce manageri au fost pe acolo de s-a ajuns la lotul acesta...Cred ca la anul vor aduce 3-4jucatori buni sau bunicei macar...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează