INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Manchester City e la două victorii de titlul de campioană » Guardiola poate câștiga Premier League în fața marelui rival

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 13 martie 2018 09:49

Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, va cuceri trofeul de campioană în Premier League, dacă trece de Everton și Manchester United. "Fiecare succes ne aduce mai aproape de țintă", spune căpitanul Vincent  Kompany.

Nimeni nu-i stă în cale lui Manchester City. Cu atât mai puțin Stoke, oricât de disperată ar fi să evadeze din zona retrogradării. Încă o victorie, 2-0, și echipa lui Guardiola nu mai are nevoie decât de 6 puncte pentru a cuceri titlul în Premier. Încă două succese, cu Everton, în deplasare, și cu marea rivală United, pe "Etihad". Pep s-ar distanța la 19 puncte de Mourinho, cu 6 etape înainte de final.

VIDEO cu golurile partidei

"Oricine aflat în partea albastră din Manchester știe că doar o dată în viață poți fi campion acasă în fața lui United", spune căpitanul Kompany. "Fiecare succes ne aduce mai aproape de țintă, dar nu ne vom opri. Vrem să menținem nivelul cât mai sus până la sfârșitul sezonului. Și în cel viitor".

Joacă și înscrie pentru micul Mateo

Luni seară, veteranul David Silva a marcat ambele goluri. Tocmai el, care trece prin clipe atât de dificile. Băiețelul său, Mateo, s-a născut înainte de termen, zbătându-se multă vreme între viață și moarte. Nici acum nu a scăpat de probleme. "Când joc fotbal, uit de toate, e liniștitor să fiu pe teren", crede Silva, care a fost într-o permanentă navetă între Manchester și Valencia, unde se află soția și copilul. "E perioadă extrem de delicată, însă fiul meu se luptă și e tot mai bine".

"În mod normal, nu crezi că un jucător de valoarea lui David Silva e un luptător. David este un bun exemplu de urmat" Pep Guardiola, manager Manchester City

8 goluri și 9 assisturiare David Silva în acest sezon de Premier (24 de meciuri)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  13 Martie 2018, 13:17
Postat de ray51 pe 13 Martie 2018, 11:26

Guardiola a fost un fotbalist de marca, este un antrenor de exceptie si va fi cat ii va da Dumnezeu zile !

Guardiola a avut marele noroc sa antreneze echipe deja formate cu jucatori world class..sa il vad la o echipa mai mica si fara buget nelimitat cum are Manchester City...sa castige si el UCL cu echipe de genul lui Porto & Inter cum a castigat Mourinho si apoi sa zici ca est eu antrenor de exceptie...pana atunci este un antrenor care a castigat multe trofee dar DOAR CU ECHIPE DE TOP CU SUPER JUCATORI!

ray51
ray51  •  13 Martie 2018, 11:26

Guardiola a fost un fotbalist de marca, este un antrenor de exceptie si va fi cat ii va da Dumnezeu zile !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează