INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Mkhitaryan a fost prezentat la Manchester United » Ce spune Mourinho despre armean

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2016 18:02

Mijlocașul armean Henrikh Mkhitaryan a fost prezentat astăzi oficial la Manchester United.

Transferul jucătorului de 27 de ani a fost finalizat cu câteva zile în urmă, iar Borussia Dortmund va primi aproximativ 43 de milioane de euro în schimbul său. 

"Cu Mkhitaryan am adus omul care a fost votat de ceilalți fotbaliști cel mai bun jucător din Bundesliga în sezonul trecut. Când colegii tăi fotbaliști sunt cei care te aleg, înseamnă foarte mult. Miki este un jucător fantastic. Numărul său de goluri pe sezon este foarte mare pentru cineva care nu joacă vârf.

Numărul de pase de gol arată cât este de creativ, viziunea lui, conceptul lui de joc de echipă și cred că este foarte important pentru un club ca al nostru să încerce să fie dominant în duelurile contra echipelor cu un profil foarte defensiv", a declarat Mourinho despre noua achiziție a lui United.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Iulie 2016, 19:35

...foarte bun jucator ...Mou face o super echipa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează