INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

VIDEO Moment inedit pentru Leo Messi! Devine primul sportiv din lume care are parte de asta

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 11:06

Canadienii de la Cirque du Soleil vor crea în 2019 un spectacol inspirat de viața căpitanului Barcelonei, Lionel Messi. "Sunt onorat", a spus argentinianul. E primul sportiv căruia Cirque du Soleil îi dedică un show.

Messi e iubit în toată lumea, dincolo de granițele fotbalului. Faimosul Cirque du Soleil invită sportul pentru prima oară în programul său extraordinar, având ca inspirație fentele argentinianului. După Beatles și Michael Jackson, Lionel Messi.
Marți, căpitanul Barcelonei a postat un filmuleț în care apărea îmbrăcat într-un tricou purtând emblema Cirque du Solei și jongla cu un nas de clovn. A strâns 11,4 milioane de like-uri.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 

Ieri, Leo a dezvăluit tot pe Instagram: "Sunt mândru să anunț crearea unui spectacol Cirque du Soleil în 2019 plecând de la povestea vieții mele și pasiunea mea pentru fotbal". Alte 3,1 milioane de like-uri. "Cirque du Soleil e preferatul familiei noastre. E incredibil că îmi va dedica acest show. Sunt sigur că va încânta oamenii, așa cum se întâmplă întotdeauna", a mai spus Messi. 

 

Jonathan Tetrault, președintele companiei din Montreal, a confirmat: "Vom face un pas în entuziasta lume a fotbalului. Noul spectacol va atinge sufletul tuturor fanilor acestui sport".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  11 Octombrie 2018, 19:03
Postat de offside pe 11 Octombrie 2018, 15:42

Să fiu contemporan cu acest imens talent Messi mi se pare deja un privilegiu. Am văzut pe viu mari jucători ca Pele, Maradona, Cruyff Beckenbauer dar copilul ăsta e peste toți. E o parere personală evident. Si merită tot ce fac alții pentru el.

Like!

offside
offside  •  11 Octombrie 2018, 15:42

Să fiu contemporan cu acest imens talent Messi mi se pare deja un privilegiu. Am văzut pe viu mari jucători ca Pele, Maradona, Cruyff Beckenbauer dar copilul ăsta e peste toți. E o parere personală evident. Si merită tot ce fac alții pentru el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează