INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - FC BARCELONA 1-1

VIDEO » Mourinho a explodat: "Să joace şi Barça măcar o dată în inferioritate numerică!"

Mourinho a criticat arbitrajul după Real - Barcelona 1-1
Mourinho a criticat arbitrajul după Real - Barcelona 1-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2011 18:47

Încă un "Clasico", încă un motiv pentru tehnicianul Realului să facă show pe tema arbitrajului. Spectacolul a început încă din timpul partidei, cînd "The Special One" a dat din mînă a lehamite la eliminarea lui Raul Albiol (51), care l-a luat de gît pe Villa în careu, iar "centralul" partidei a arătat punctul cu var.

VEZI AICI GOLURILE DIN REAL - BARCA 1-1 (RONALDO 82 / MESSI 52)

La conferinţa de presă de după meci, portughezul a refuzat să răspundă întrebărilor venite de la cei care, cu o zi în urmă, boicotaseră conferinţa de presă la care el venise doar ca simplu privitor. Le-a spus celor prezenţi că va discuta doar cu directorii ziarelor: "Eşti directorul cotidianului AS? Doar cu directorul vostru vorbesc", a fost răspunsul lui Mou la prima întrebare a reprezentanţilor presei. "Dacă voi nu vorbiţi cu secundul meu înseamnă cu eu trebuie să discut doar cu şefii voştri", a continuat antrenorul.

"A fost un meci echilibrat atîta timp cît am jucat 11 contra 11. O primă repriză între două echipe care se respectă, fără mari ocazii. Aşa cum se întîmplă adesea am încheiat meciul în doar 10 oameni, aşa că am avut practic o misiune imposibilă pentru multe echipe âîn faţa unui rival cu cea mai bună posesie din lume. Nu înţeleg de ce Alves nu a văzut al doilea cartonaş galben. L-am întrebat pe cel de-al patrulea arbitru şi mi-a răspuns că nu l-a primit pentru că e fundaş lateral", a spus Mourinho, insistînd pe aspectul echilibrului numeric: "Cît timp am fost 11 contra 11 am jucat bine, dar eram pregătiţi să jucăm cu 10 contra 11 şi ştiam ce avem de făcut.
Chiar şi în inferioritate am jucat cu demnitate, am evoluat bine şi am arătat că avem caracter. Am reuşit să egalăm şi puteam chiar cîştiga, dar ţinînd cont de circumstanţe trebuie să acceptăm remiza. Mi-ar plăcea să joc măcar o dată contra Barçei în superioritate: eu cu 11 jucători, ei cu 10, dar atît în campionatul spaniol cît şi în Europa e o misiune imposibilă".

Cînd a fost întrebat despre meciul din finala Cupei Regelui, Mourinho a vorbit tot despre arbitraj: "Partida va fi mai tensionată, vom încerca să cîştigăm. Nu e nevoie să mai studiem prea mult Barcelona. Sper să putem disputa meciul în condiţii normale, să se aplice acelaşi criteriu de arbitraj ambelor echipe şi să încheiem partida 11 contra 11. M-am săturat să pregătesc meciurile contra Barçei pentru a juca în 10"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
xstream
xstream  •  18 Aprilie 2011, 05:41
Postat de gotal pe 17 Aprilie 2011, 12:12

@1947fcsb. Nu ma bucur, doar ca sunt incantat de lectia pe care Real a dat-o ieri (la final putea chiar castiga). Si de vorbim de campionat...Cand toti stau capra in fata Varzei iar in fata Realului dau 200% aia da. Real e cu echipa noua, ce nu are nici un sezon iar Varza are echipa de 4-5 ani. iar peste 2 ani nu va avea nimic cand Iniesta si Xavi se retrag sau nu vor mai juca la randamentul de acum. Real are echipa foarte tanara comparativ cu Varza, asa ca vorba aia VIITORUL SUNA BINE.

vine thiago din urma si o sa traga echipa dupa el ,mereu vor exista fotbalisti crescuti de barca si descoperiti

larisa_i
larisa_i  •  17 Aprilie 2011, 21:56

Barca a mai avut un penalty foarte clar neacordat

larisa_i
larisa_i  •  17 Aprilie 2011, 18:57

bai nea mourinho, eliminarea nu e cu randul, ci atunci cand un jucator o comite

Vezi toate comentariile (40)
Comentează