INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE - MANCHESTER UNITED 1-0

VIDEO Mourinho, despre jucătorii lui Newcastle: "Au fost ca animalele"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 12 februarie 2018 09:06

Newcastle a învins-o pe Manchester United, 1-0, într-un meci din etapa a 27-a din Premier League. Jose Mourinho, managerul lui Manchester United, explică: "e un compliment. Au dat totul. Și-au depășit cu mult limitele efortului și sacrificiului".

Manchester United e încă pe locul 2, chiar dacă a pierdut a 5-a oară în acest campionat, dar distanța față de City tot crește. E la 16 puncte de lider după 0-1 cu Newcastle.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Resemnat de ratarea titlului, Mourinho vorbește mai mult de adversari. Și are stilul lui "special", chiar și când îi laudă: "Au luptat ca animalele. Și «animale» e un cuvânt bun, un compliment. Au dat totul. Și-au depășit cu mult limitele efortului și sacrificiului. Tot ce își dorește un manager să vadă la jucătorii lui".

Ceea ce nu poate spune despre propriii fotbaliști: "Sunt dezamăgit de faza de apărare. Am ratat complet duelurile aeriene. La faza golului, doi băieți de-ai mei stau fixați în gazon în loc să sară".

De aceea l-a și înlocuit pe Pogba, deși Mou susține că "nu am nicio problemă cu Pogba". Însă Graeme Souness, fost cunoscut jucător și manager, îl descrie astfel pe francezul de 105 milioane: "În meciuri, e ca un școlar care fugărește o minge pe terenul de joacă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
florianveress
florianveress  •  12 Februarie 2018, 11:06
Postat de cneius pe 12 Februarie 2018, 09:53

Si iata cu Jumatate a pus in titlu o declaratie scoasa din context pentru a parea un articol mai incitant...jesepe + peste

Jumătate îl cheamă, jumătate scrie... jumătatea pe care o vrea el...

156734731330498
Mihnea Voicu  •  12 Februarie 2018, 11:04

Un comentariu la adresa lui Pogba facut de un foarte mare fotbalist. Henry a fost de fata si cand a auzit aceste cuvinte a ramas piatra...

cneius
cneius  •  12 Februarie 2018, 09:53

Si iata cu Jumatate a pus in titlu o declaratie scoasa din context pentru a parea un articol mai incitant...jesepe + peste

Vezi toate comentariile (3)
Comentează