INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALLADOLID - REAL MADRID 1-1

VIDEO Nebunie totală în Spania! » Ultimele două etape vor fi incendiare în La Liga după pasul greşit al lui Real Madrid, 1-1, cu Valladolid

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 mai 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 07 mai 2014 23:57

Real Madrid s-a împiedicat neaşteptat la Valladolid, remizînd 1-1, în meciul restanţă din etapa a 34-a, iar lupta la titlu în Spania e mai aprinsă ca niciodată.

Scorul a fost deschis de Sergio Ramos, în minutul 35, iar Osorio a restabilit egalitatea în minutul 86.

VEZI AICI REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI!

După acest meci, Real Madrid ocupă poziţia a treia în clasamentul La Liga, cu 84 de puncte, pe doi e Barcelona, cu 85, iar pe locul 1 rămîne Atletico Madrid, cu 88 de puncte. 

Au mai rămas două etape de jucat. Iată pe cine întîlnesc primele 3 clasate:

Etapa a 37-a
Atletico Madrid - Malaga
Elche - Barcelona
Celta - Real Madrid

Etapa a 38-a
Barcelona - Atletico Madrid
Real Madrid - Espanyol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (74)
madskills
madskills  •  08 Mai 2014, 08:56
Postat de talpaiadului pe 08 Mai 2014, 06:45

Messi in 2014 a fost mai mult mana moarta decat salvator. Insa, cand era in forma, Messi putea decide de unul singur un meci impotriva oricarei echipe din lume.

pana una alta Barca mai e in lupta pentru titlul datorita lui...Messi " mana moarta" care aproape a descis de unul singur meciul din La Liga cu Real. :) Daca nu castigau atunci, erau out. "Mana moarta" asta e pe 2 in topul golgeterilor, il depaseste si pe Costa care a jucat tot sezonul, fara accidentare serioasa. As vrea si eu asa "maini moarte" care sa marcheze aproape 30 de goluri in campionat, plus ce mai are in CL si in Cupa, aproape 40 de goluri pe an. Pai Marica nu are atatea in TOATA cariera la echipele de club. :))))

unica_steaua
unica_steaua  •  08 Mai 2014, 08:56

BARCELONA CAMPIOANA!

dilibau
dilibau  •  08 Mai 2014, 08:33

Real a jucat asa cum a fost si antrenorul sau: temator. La ce schimbari defensive a efectuat, Ancelotti zici ca era la Milan-ul din anii de glorie. Nu m-ar fi mirat daca Valladolid ar fi dat lovitura de gratie la acel contra-atac 3 contra 2 pe final... Oricum, Ancelotti e principalul responsabil pt aceste semi-esecuri vecine cu pierderea titlului, pana la urma el I-a bagat in teren pe de-alde Nacho (insipid, nici rau, nici bine), Morata (absolut catastrofal) si, mai ales, Illaramendi. Asta e, se vor concetra pe finala CL, dar cu asa echipe dezlanate ai impresia ca Real vrea sa cu obstinatie piarda titlul.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează