INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOŢIA -BRAZILIA 0-2

VIDEO » Neymar a făcut spectacol cu Scoţia. Vezi ce gol de senzaţie a reuşit!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 27 martie 2011 19:04

Brazilia (4-4-2): Julio Cesar - Alves, Lucio, Thiago Silva, Andre Santos - Jadson, Lucas, Ramires, Elano - Damiao, Neymar. 

Tînărul atacant brazilian Neymar a marcat două goluri  pentru naţionala braziliei în meciul amical cu Scoţia. Selecţionata cariocas a făcut spectacol pe Emirates Stadium, reuşind să cîştige cu 2-0.

Aflat la abia a treia selecţie, jucătorul lui Santos a deschis scorul în minutul 42, cu un şut superb din interiorul careului. Tot el a închis tabela, marcînd din penalty, în minutul 77, după ce tot el obţinuse penalty-ul.

VEZI AICI CELE DOUĂ GOLURI!

Scorul ar fi putut fi mult mai mare însă în favoarea sud-americanilor, scoţienii fiind întercuţi la toate capitolele. De altfel, selecţionata din insulă nu a reuşit decît un şut pe poartă în faţa celor 53.000 de suporteri.

A fost o zi perfectă pentru brazilieni, care au reuşit să cîştige primul meci după două amicaluri nereuşite, pierdute în faţa rivalilor argentinieni şi a Franţei. În meciul cu Scoţia a debutat şi atacantul de 19 ani Lucas Piazon, proaspăt transferat la Chelsea.

Scoţia (4-5-1): McGregor - Hutton, Caldwell, Berra, Crainey - Morrison, Adam, Brown, McArthur, Whittaker - Miller.

Arbitru: Howard Webb (Anglia)


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
terno
terno  •  27 Martie 2011, 21:51

La ziaristii romani orice gol care nu e autogol sau deviat, e de SENZAZTIE sau daca e dincolo de 16 metri e FABULOS. Se pare ca acesti domni care scriu ori nu stiu ce e ala fotbal ori isi bat joc de noi. Cred ca amandoua . Daca stii un pic sa lovesti mingea si mai te incalti si cu bocanic de fotbal si un copil de 12 ani suteaza la vinclu din 15-16 m !!!! Mai greu este de la 18-20 metri incolo fiindca iti trebuie forta mai multe si tehnica de lovire.

mieusa
mieusa  •  27 Martie 2011, 21:31

De senzatie? Eu am avut "senzatia" ca initial a preluat total gresit mingea si a salvat faza tragand in coltul lung. De acolo pana si Marica dadea gol.

teleghidat
teleghidat  •  27 Martie 2011, 20:26

foarte bun

Vezi toate comentariile (3)
Comentează