INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Neymar e modest: "Ar fi o mare greşeală să mă compar cu Messi"

Neymar, la un antrenament al nationalei Braziliei
Neymar, la un antrenament al nationalei Braziliei

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 13:19

Neymar, noul copil-minune al fotbalului brazilian, rămîne modest în ciuda numeroaselor laude care i s-au adus. Atacantul cariocas spune că nu are nici un rost să fie comparat cu Lionel Messi, cel mai bun jucător al planetei în viziunea FIFA.

Comparat adesea în presa din ţara sa natală cu micuţul argentinian de la Barcelona, Neymar spune că mai are mult de muncă pentru a-l ajunge. Şi mai important, trebuie să evolueaze în Europa, la o echipă de top, ca să se poată compara cu Messi.

"Ar fi o mare greşeală să mă compar cu Messi, e cel mai bun din lume. Trebuie să muncesc mult dacă vreau să ajung la valoarea lui, trebuie să ajung să evoluez în Europa", a spus Neymar, care este aproape de un transfer la Real Madrid, marea rivală a Barcelonei.

VEZI AICI un filmuleţ cu calităţile lui Neymar!

Starul lui Santos, în vîrstă de numai 19 ani, a strîns deja 72 de goluri în 150 de meciuri pentru echipa sa, in toate competitiile. El a debutat în 2009, la meciul cu Oeste, iar o săptămîna mai tîrziu a înscris şi primul său gol, în meciul cu Mogi Mirim. A bifat şi 14 meciuri în naţionala mare a BrazilieI, pentru care a înscris de 8 ori.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
yayus1
yayus1  •  13 Noiembrie 2011, 19:02

Astia care zic de rau de Messi mai bine va ganditi de ce Neymar nu a spus ca ar fi o mare greseala sa se compare cu C.Ronaldo . C.R nu e asa important se pare

stelistul.bronzat
stelistul.bronzat  •  11 Octombrie 2011, 13:26

asa ie la o ecipa mare chum ie stiaua buchuriesti . o sa ajungah may mare k ronaldinio

flafy
flafy  •  09 Octombrie 2011, 21:39

are niste cifre bune pentru varsata lui si cred ca va ajunge un jucator important in Europa dar nu cred ca il va egala pe Messi care deja la 19 ani avea niste cifre mult mai bune...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează