INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

VIDEO Prima conferinţă a lui Ryan Giggs ca manager la Manchester United » A luat urgent o decizie: "Mi-am prelungit cu 5 ani contractul de jucător" :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 aprilie 2014 14:22

Ryan Giggs a ţinut azi prima conferinţă de presă în calitate de manager al lui Manchester United. Galezul de 40 de ani a promis că va schimba stilul de joc al "diavolilor" şi va impune o filozofie ofensivă.

"E probabil momentul de vîrf al carierei mele, sînt atît de mîndru să devin managerul acestei echipe la care sînt de o viaţă. Sînt fericit, dar şi emoţionat.

Le-am spus jucătorilor la antrenamente să joace cu plăcere şi să ofere suporterilor motive de bucurie. Vreau de la ei mai multă viteză, mai mult curaj, să fie creativi...

Asta aştept eu de la un fotbalist al lui Manchester United. Vreau să readuc o stare de spirit pozitivă la echipă. Pînă acum, a fost un sezon plin de frustrări", a spus Giggs trimiţînd "săgeţi" către fostul manager, David Moyes.

A glumit despre Giggs jucătorul: "Prima decizie a fost să-mi prelungesc cu 5 ani contractul de fotbalist":D .

 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
ftwraku
ftwraku  •  25 Aprilie 2014, 17:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

"Obsedat sexual pentru ca si-a inselat sotia? Tu traiesti la manastire?" Ba,baiatule,esti nebun la cap,tu nu observi nicio diferenta de nuanta? El si-a INSELAT NEVASTA cu sotia lu frac-su,da-o ... de treaba. Asta e psihoza,obsesie....Omu o ...pe aia mai mult decat frate-su:.. Ma rog,nu mai ma mira nimic din punct de vedere comportamental in ziua de azi. Sunt multe animale,pline de paraziti,samd,care nu fac ce facem noi:) Giggs un jucator exemplar,model nu are cum sa fie decat intr-o societate bolnava. Desigur,eu nu zic sa ii dam in cap acum,dar nici sa trecem in partea cealalta.

ftwraku
ftwraku  •  25 Aprilie 2014, 17:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Are dreptate omu...Ma rog,oamenii moderni din ziua de azi nu prea mai inteleg termenul de 'common sense",grecii acum mii de ani intelegeau,acum ne-am tampit de tot. Ba,tu ai bun simt(common sense) ? Cum naiba sa spui asa...Giggs esre o legenda pentru ce a facut pe teren,model nu are cum sa fie niciodata si iti spune asta unu care uraste cliseele si sterotipurile. CAZUL LUI GIGGS ESTE DIFERIT. UNA E SA faci ce a facut Terry de exemplu,CU TOTUL ALTCEVA. EL SI-A INSELAT SOTIA CU SOTIA LU FRATE-SU. Da o dracu de vrajala...si s=au urcat hormonii la cap,foarte bine,DAR SUNT TREI MILIARDE DE FEMEI IN LUMEA ASTA,PE NEVASTA LU FRAte-tu vrei sa o ... ?Asa ceva...eu am mut cand am auzit atunci:

celceeste
celceeste  •  25 Aprilie 2014, 17:22

cred ca e cea mai buna alegere. altii, la varsta lui sunt antrenori consacrati.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează