INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ECUADOR

VIDEO „Prinși în fapt!” Imaginile de la meciul Barcelonei care fac înconjurul lumii: și-a sărutat amanta?! Reacție incredibilă a bărbatului când e surprins

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 15:52

Doi fani se sărutau în Ecuador, în tribune, la partida disputată între Barcelona Sporting și Delfin. Când camera a încercat să le facă o surpriză, tânărul s-a desprins brusc de iubita (amanta?!) sa.

Gestul fanului a fost interpretat pe rețelele de socializare și de presa străină drept o retragere de lângă o femeie cu care nu voia să fie văzut. 

Un ziar spaniol a titrat: „Prinși în fapt”, în timp ce pe twitter au apărut reacții de tipul: „Acel moment când vezi că ți s-a terminat căsătoria”. 

Citește și:

Mike Tyson a povestit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  20 Ianuarie 2020, 16:56

Reactia antrenorilor, cand sunt ''sunati'' sa faca schimbari , este mai interesanta !! .. :)))

109620883845176
Gabriel Topai  •  20 Ianuarie 2020, 16:31

Reactia presupusei amante este deasemenea interesanta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close