INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONTROVERSĂ

VIDEO Real Madrid dă în judecată TV3 pentru clipul în care jucătorii madrileni erau comparaţi cu nişte hiene

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 08 februarie 2013 22:40

UPDATE Real Madrid a dat astăzi în judecată postul catalan de televiziune TV 3 pentru clipul în care jucătorii madrileni erau comparaţi cu nişte hiene. Cei de la Real consideră că acest montaj video este una atac la onoarea şi imaginea clubului şi a jucătorilor, informează El Mundo Deportivo. Pepe, Xabi Alonso şi Arbeloa erau prezentaţi ca nişte animale carnivore care îşi urmăreau prada, Lionel Messi. Mai mult, Pepe încheia montajul purtînd o mască similară cu cea a asasinului Hannibal Lecter.

Luka Modric a comentat astăzi la o conferinţă de presă demersul televiziunii catalane. ”Ăsta nu este jurnalism. Nu se poate accepta aşa ceva”, a declarat croatul cu privire la montajul video realizat de TV3.

 

Televiziunea catalană TV3 a realizat un video care a stîrnit controverse în Spania. Clipul difuzat în cadrul emisiunii Punto Pelota făcea o comparaţie între jucătorii Realului şi hienele.

Clipul arată numeroase faulturi comise de jucătorii madrileni în meciurile ”clasico” cu Barcelona. Printre secvenţele cu intrările dure ale jucătorilor de la Real sunt inserate imagini cu hiene care se atacă. (Vezi VIDEO)

Imaginile sunt însoţite de o descriere a comportamentului hienelor, similar cu cel al jucătorlor de la Real.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
iceman_giulesteanu
iceman_giulesteanu  •  10 Februarie 2013, 10:04

Comparatie oarecum corecta insa asa puteau sa compare si jucatorii Barcei cu niste clovni, pentru modul in care protesteaza. Nu sunt fanul acestor 2 cluburi dar pot spune ca ambele joaca un fotbal total dar au si parti urate.

alexs20
alexs20  •  09 Februarie 2013, 18:42
Postat de ricco pe 09 Februarie 2013, 02:56

Analogia este cit se poate de potrivita in special dupa preluarea echipei de catre acest PSIHOPAT 'mourinio' !!!... Intr-adevar, urmarindu-i la felul in care se exprima pe teren, in special la meciurile contra Barcelonei, comparatia cu o haita de hiene este cit se poate de inspirata.

E jignitor...pt hiene

mirrorman
mirrorman  •  09 Februarie 2013, 15:13
Postat de salaaurel pe 09 Februarie 2013, 08:12

Cei care au facut acest clip ar trebui felicitati,iar Pepe sau Alonso ar trebui suspendati o bucata buna de timp cat despre Mou nu gasesc cuvinte-este o nenorocire cred ca ar trebui expulzat din Spania .

Îți aduc aminte de Lăcă?!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează