INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

VIDEO Real Madrid tremură după 0-0 cu Valencia » Au rămas doar 4 puncte, peste 12 zile e El Clasico!

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 13:20

Se înmulţesc emoţiile pentru Jose Mourinho. Aseară, Real a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Valencia, iar distanţa faţă de Barcelona a scăzut la doar 4 puncte, după ce la madrilenii au avut 10 puncte avans la un moment dat!

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO DE LA REAL MADRID - VALENCIA!


Realul e într-o scădere evidentă de turaţie, în timp ce trupa lui Guardiola cîştigă pe bandă rulantă. Au mai rămas 7 etape din această înfruntare teribilă, iar ţintarul pare a fi favorabil lui Messi et comp.

Se înmulţesc emoţiile pentru Jose Mourinho. Aseară, Real a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Valencia, iar distanţa faţă de Barcelona a scăzut la doar 4 puncte, după ce la madrilenii au avut 10 puncte avans la un moment dat!

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO DE LA REAL MADRID - VALENCIA!

Realul e într-o scădere evidentă de turaţie, în timp ce trupa lui Guardiola cîştigă pe bandă rulantă. Au mai rămas 7 etape din această înfruntare teribilă, iar ţintarul pare a fi favorabil lui Messi et comp.

Programul celor două echipe pînă la finalul campionatului
Real Madrid le va întîlni pe Atletico Madrid (d), Sporting Gijon (a), FC BARCELONA (d), FC Sevilla (a), Athletic Bilbao (d), Granada (d), Real Mallorca (a).
FC Barcelona se va confrunta cu Getafe (a), Levante (d), REAL MADRID (a), Rayo Vallecano (d), Malaga (a), Espanyol Barcelona (a), Betis Sevilla (d).


Aşadar, în timp ce Barca are afară un singur meci ce pare mai dificil (Levante), pe Real o aşteaptă trei deplasări de foc: la semifinalistele Europa League, Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, plus un El Clasico incandescent, programat pe Camp Nou pe 21 aprilie, de la ora 21:00!

Aseară, madrinelii au acuzat arbitrajul. "Toată lumea a văzut ce s-a întîmplat! În faţa unei astfel de situaţii nu putem face nimic. Jucătorii au dat totul, au creat ocazii. Cred că a văzut toată lumea cum a fost. Vom lupta pînă la final. Dacă şi suporterii sînt dezamăgiţi de arbitraj? Nu cred, poate doar vreo 80.000 care au fost azi la stadion", a fost comentariul ironic al lui Aitor Karanka, secundul lui Jose Mourinho. Portughezul nu a venit la conferinţa de presă.

TU CE CREZI? Va rezista Realul asaltului de final al Barcelonei?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (175)
bogdan_teo
bogdan_teo  •  10 Aprilie 2012, 12:44

inca ceva...nu contest valoare lui mou sau a lui cr7...dar totusi...de cand a venit l-a indepartat pe raul...asa ceva nu se face chiar daca sa zicem ca nu avea loc in echipa...scandalurile se tin lantz de echipa...sta in caracterul lui dar am mai spus-o asta nu e spiritul realului parca.numai bine

bogdan_teo
bogdan_teo  •  10 Aprilie 2012, 12:40
Postat de gigi_becali_4 pe 09 Aprilie 2012, 23:09

Ai motive sa fii pesimist, Mou stie de ce ... A vazut multe in viata, in 3 campionate ... Cand vede Barca ca joaca cu om in plus nemeritat, cand vede Barca cum primeste penaltyuri nemeritate, nu un meci, unul dupa altul , cand vede ca Madrid la Valencia trebuia sa joace cu om in plus in min 70 cand Ronaldo scapat singur spre poarta este calcat de ultimul aparator al Valenciei si nu primeste nimic, cand vede ca Di Maria primeste galben dupa ce este bruscat de un jucator de la Valencia ( iar adversarul nu, desi trebuia pentru bruscare ), cand vede ca Pepe este secerat din spate de un jucator de la Valencia si nu ii da galben... meci de meci istoria se repeta...

nu stiu...ma abtin sa fac comentarii tendentioase.totusi m-am saturat de acuze la adresa arbitrilor.vreau un real curat fara scandaluri, un real in care fotbalul spectacol sa fie la el acasa.un real in care antrenorul sa nu dea vina pe arbitrii federatie uefa etc pt esecurile echipei antrenate de el....un real ,care in el clasico, sa joace asa cum ne-a invatzat pe vremuri si sa reauseasca sa surclaseze barca.e doar o dorintza poate un vis poate va deveni realitate...problema e ca pana si unii fani s-au saturat de scandaluri si chiar de-ar fi ele adevarate, sa evite scandalul si sa arate de ce e REAL MADRID cel mai mare club din istorie.asta mi-as dori.

rsalexander
rsalexander  •  09 Aprilie 2012, 23:31
Postat de gigi_becali_4 pe 09 Aprilie 2012, 23:03

Realul tremura, dar nu din cauza fotbalului.... Di Maria ia galben pentru ca a fost bruscat de unu' de la Valencia, Ronaldo e ridicilizat de comentatori care nu vad cum este calcat pe picior, Real e ajutata in minutul 70 la Valencia si nu elimina ultimul aparator al Valenciei cand il calca cu piciorul din alergare pe Ronaldo, portarul trage de timp nu primeste galben, jucatorii Valenciei nu primesc galben la nici un fault din spate, la Zaragoza simuleaza Alexis primeste penalty, simuleaza Alexis eliminat un jucator de la Barca... si Realul tremura...Dle arbitru, minutul 70, eliminare la Valencia, castiga Real ? LASA-NE SA VEDEM !! Arbitrti corect...

Ba omule tu esti prea fanatic ti-am mai spus. Vezi doar ce iti convine tie sa vezi. Esti foarte trist...

Vezi toate comentariile (175)
Comentează