INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Resimte înfrîngerea de pe "Santiago Bernabeu"! Barça a pierdut în faţa Celtei Vigo într-un meci în care Alvarez a făcut minuni

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 noiembrie 2014 02:59

FC Barcelona a ajuns la a doua înfrîngere în La Liga după cea cu Real Madrid de pe "Santiago Bernabeu". Catalanii au fost învinşi de Celta Vigo pe Camp Nou, scor 0-1. 

VEZI VIDEO!

Vicecampioana Spaniei a pierdut, deşi a dominat fără probleme meciul, ratînd foarte multe ocazii prin Neymar, Messi şi Suarez. 

De asemenea, FC Barcelona a avut şi patru bare, însă cu siguranţă omul meciului a fost portarul oaspeţilor, Alvarez, care a respins toate baloanele trimise pe spaţiul porţii.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Larrivery, în minutul 55. FC Barcelona poate ajunge pe locul 5 după această etapă, dacă Sevilla va scoate cel puţin un punct din meciul de la Bilbao, iar Valencia va cîştiga cu Villarreal. 

Celta Vigo a urcat pe locul 6, fiind pe locul 6, la 4 puncte de Malaga, care e pe 7.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
scaiualcar
scaiualcar  •  02 Noiembrie 2014, 15:31

Barca a pierdut meciurile astea pe mana lui Busquets care pare sa sufere de ce suferea si Pique sezonul trecut: lentoare, visat cu ochii deschisi, letargie.

th3dog
th3dog  •  02 Noiembrie 2014, 12:40
Postat de blackmanul pe 02 Noiembrie 2014, 12:15

Barcelona nu are banca de rezerve,se vede asta,cu copii aia care ii promoveaza nu o sa faca nimic,nu au experienta necesara sa se i-a la tranta cu granzii Europei.

nu banca de rezerve e problema ci apararea. Dar trioul magic, cand va fi la turatie maxima, va acoperi eventualele gafe din aparare. PS: "ia" nu "i-a".

neaga1900
neaga1900  •  02 Noiembrie 2014, 12:36
Postat de blackmanul pe 02 Noiembrie 2014, 12:15

Barcelona nu are banca de rezerve,se vede asta,cu copii aia care ii promoveaza nu o sa faca nimic,nu au experienta necesara sa se i-a la tranta cu granzii Europei.

nu prea ii promoveaza, noul antrenor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează