INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN - JUVENTUS

VIDEO România a scăpat de el, dar nu şi AC Milan » Execuţie fantastică a lui Carlos Tevez în derby: "Doar un tanc îi poate opri"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 03 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 martie 2014 11:41

Aseară s-a disputat derby-ul AC Milan şi Juventus, iar torinezii şi-au arătat încă o dată superioritatea şi în faţa rivalei.

Campioana Italiei a cîştigat cu 2-0 după ce Milan a avut cîteva ocazii importante în prima repriză. Primul gol a venit înainte de pauză, cînd Llorente a reluat în plasă din marginea careului mic.

Însă golul serii a fost reuşit de Carlos Tevez. Argentinianul a şutat superb de la 25 de metri, în vinclul porţii lui Abbiati. Mingea a atins şi bara transversală.

Şi antrenorul lui Milan, Clarence Seedorf, a fost impresionat de Juventus:
"Doar un tanc poate opri Juventus. Şi-au demonstrat forţa, iar Carlos Tevez este un jucător de nivel mondial, el a făcut diferenţa", a declarat Seedorf la Sky Sport.

VIDEO cu golurile din AC Milan - Juventus

Tevez nu a fost însă convocat la naţionala Argentinei pentru amicalul cu România.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
andreiyiy
andreiyiy  •  03 Martie 2014, 16:34
Postat de cetateanu pe 03 Martie 2014, 13:14

Tu ai spus-o, eu nu o cred. Si nici macar nu sunt ironic. Batistuta cand gresea o minge, statea si se mira. Crespo nu cobora in faza defensiva decat poate cand era prea frig si trebuia sa alerge, sa nu stea pe loc. Atacanti uriasi, dar nu de calibrul lui Tevez. Fotbal total joaca de cand e la Juve, e mai disciplinat, mai altruist, are alt nivel.

Tu nu esti ironic dar eu eram. Cand dati 56 de goluri in 78 de meciuri nu trebuie sa faci prea mult defensiva. D'aia esti atacant. Ca daca este sa incepem cu din astea Pasarella facea si defensiva si dadea si goluri mai ceva ca Tevez.

rokko
rokko  •  03 Martie 2014, 13:40

Tevez are loc oricand in nationala Argentinei.Cat despre Milan se vede ca nu poate avea consistenta pe parcursul unui meci intreg.Ocaziile avute, marea majoritate, au fost generatre de o organizare mai slaba a lui Juve. Senzatia mea a fost ca Juventus a controlat tot jocul,,,

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  03 Martie 2014, 13:19

superba executie, gol foarte frumos. asta mai lipsea miercuri pe NA>.))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close