INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRIMERA DIVISION

VIDEO S-au trezit bascii. Athletic Bilbao a facut scor cu echipa de pe locul 2 din Primera

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 13:49

După 45 de minute în care tabela a rămas neschimbată, Bilbao a făcut o repriză secundă de vis, reuşind să învingă cu 3-0 echipa plasată pe locul 2 in La Liga, Atletico Madrid. VIDEO

Deşi pe teren propriu au numai victorii în acest sezon, evoluţiile lui Atletico în deplasare sunt diametral opuse. Bilbao a izbutit să le aplice o lecţie aspră prin golurile înscrise după pauză de San Jose (min. 50), Susaeta (min. 77) şi De Marcos (min 84) reuşind să obţină o victorie aşteptată de mai bine de o lună.

Reeditarea finalei de Europa League de la Bucureşti, cîştigată atunci de madrileni, a adus acum 3 puncte pentru basci care scapă pentru moment de emoţiile retrogradării, urcînd pînă pe locul 12, în Primera Division.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  28 Ianuarie 2013, 20:14

au facut un meci perfect cei de la Athletic,au jucat senzational,ca in sezonul trecut si cand la un asemenea joc ai si publicul de pe San Mames de partea ta nu ai cum sa nu castigi,a fost de asemenea si meciul portarilor care au facut un meci perfect,chiar si Curtois care a incasat 3 goluri a facut un meci perfect deoarece a scos alte 3 goluri gata facute + alte interventii foarte bune! de partea celalata si Iraizoz a scos tot cam 3 goluri gata facute plus alte interventii! ce sa mai vorbim! un meci superb!

xstream
xstream  •  28 Ianuarie 2013, 18:12
Postat de dani_val pe 28 Ianuarie 2013, 17:10

Uite de asta Atletico in ultimii ani a terminat constant pe locurile 5-6, pt ca nu sunt constanti si pierd in deplasare in acest mod.

acelasi lucru e valabil si pt Bilbao

dani_val
dani_val  •  28 Ianuarie 2013, 17:10

Uite de asta Atletico in ultimii ani a terminat constant pe locurile 5-6, pt ca nu sunt constanti si pierd in deplasare in acest mod.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează