INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AFRICA

VIDEO Sadio Mane este cel mai bun jucător african al anului 2019! Cum arată cel mai bun „11”

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 22:42

Senegalezul Sadio Mane (27 de ani) a fost desemnat cel mai bun fotbalist african din 2019.  

Liverpool păstrează supremația pe continentul african. Sadio Mane a preluat ștafeta de la câștigătorul ultimelor două ediții, Mohamed Salah. Egipteanul a terminat pe 3 în 2019, între cei doi „cormorani” intercalându-se algerianul Riyad Mahrez, de la rivala Manchester City.

Mane a avut un an fantastic. A marcat 32 de goluri în cele 52 de apariții pentru Liverpool. A fost inclus în echipa anului în Premier League, a câștigat Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. În acest moment, starul senegalez este cel mai bun marcator al liderului din Anglia. 

În cadrul aceluiași eveniment a fost numită și cea mai bună echipă a anului: Andre Onana - Serge Aurier, Joel Matip, Kalidou Koulibaly, Achraf Hakimi - Ryad Mahrez, Idrissa Gana Gueye, Hakim Ziyech - Mo Salah, Pierre-Emerick Aubameyang, Sadio Mane 

Vezi și: 

Alt scandal la Antwerp! Ladislau Boloni, despre propriul fotbalist: „Are deseori probleme psihice”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează