INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

VIDEO Scandal în Franța » Un jucător de la PSG a amenințat un fan în plină stradă

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2016 10:44

Duminică, la Lyon, Olympique și PSG se vor duela într-unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei.

Înainte de meci, fanii celor de la Olympique Lyon au început duelul cu jucătorii lui PSG, iar în centrul atenției a fost Gregory van der Wiel, fundașul formației din Paris.

Un suporter l-a văzut pe fundaș pe stradă și i-a strigat "Hai Olympique", ceea ce nu i-a picat prea bine jucătorului. Fotbalistul s-a îndreptat către fan și s-a făcut că îl lovește, dar s-a abținut și a plecat. 

Vezi aici video

Meciul Olympique Lyon - PSG va avea loc duminică, de la ora 22:00, și va fi în direct pe DigiSport 4.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  27 Februarie 2016, 13:10

Si de unde stiti voi ce a facut suporterul? Poate ca l-a injurat, scuipat sau a aruncat cu ceva dupa el. Concluzia e una singura: mintiti poporul cu calculatorul.

1745flo
1745flo  •  27 Februarie 2016, 11:56

Asa este! Orice Tweety, daca-l mai tineti minte, poate sa injure, sa loveasca, sa profereze obscenitati,dar daca i se raspunde cu aceeasi moneda, deja e subiect de articol de scandal!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează