INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - NAPOLI 0-2

VIDEO Scandări rasiste la meciul dintre Lazio și Napoli » Ce decizie a luat arbitrul

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2016 23:47

Lazio a pierdut pe teren propriu meciul cu Napoli, scor 0-2, goluri marcate de Higuain și Callejon, iar fanii gazdelor au ieșit în evidență într-un mod negativ.

Suporterii din capitala Italiei au scandat cîntece rasiste la adresa jucătorilor lui Napoli în minutul 68, iar arbitrul a oprit meciul pentru 5 minute.

Unul dintre cei mai afectați fotbaliști a fost Kalidou Koulibaly, care la fiecare atingere de balon auzea fanii din tribune imitînd sunetul scos de maimuțe. 

Arbitrii le-au cerut oficialilor gazdelor să rezolve această probleme altfel vor fi obligați să oprească partida definitiv și Lazio să piardă meciul cu 0-3 la "masa verde".

Vlad Chiricheș a fost rezervă la oaspeți și n-a intrat pe parcursul meciului, în timp ce Ștefan Radu n-a fost inclus în lot la gazde din cauza unei accidentări.

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Celelalte rezultate din Serie A din etapa a 23-a:

Frosinone - Bologna 1-0
Empoli - Udinese 1-1
Fiorentina - Carpi 2-1
Inter - Chievo 1-0
Juventus - Genoa 1-0
Palermo - AC Milan 0-2
Sampdoria - Torino 2-2
Verona - Atalanta 2-1

 

68' Irrati ferma il gioco per i reiterati cori razzisti di una parte della tifoseria laziale. #NapoliLazio 0-2

Posted by SSC Napoli on 3 Februarie 2016

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  04 Februarie 2016, 08:29

Astia vor cu orice pret ca Europa sa-si piarda identitatea!!!!

479442462207434
Ionut Zamfir  •  04 Februarie 2016, 07:54

Mai oameni buni nu mai stim sa facem diferenta intre ,,scandari rasiste,, si niste simple jigniri, mistouri ? Uitati-va in poza si o sa vedeti 2 jucatori ai lui Lazio de culoare !!! Pai daca galeria are ceva cu rasa oamenilor de culoare cum i-a acceptat pe cei doi (si sunt mai multi). Cand faceau ca maimuta de ce nu se simtea vizat si Onazi (e in poza) ? Rasism e despre rasa !!! Nu despre jucatorii echipei adverse. Este cunoscut ca, atunci cand vrei sa-ti jignesti un adversar il ataci unde-l crezi tu ca-l doare mai tare. Ceva similar cu imitarea croncanitului de *** *** din galeria Stelei, la adresa Rapidistilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  04 Februarie 2016, 01:42

Hai ca si fotbalistii astia parca sunt fetite...ce e asa rau ca ti se spune *** sau ***...si eu de cand ma stiu majoritatea imi zic caine si nu ma mai supar :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează