INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA - BARCELONA 2-0

SEVILLA - BARCELONA 2-0 // VIDEO Blestemul lui Ernesto Valverde: când face asta, Barcelona pierde în Cupa Spaniei

Ernesto Valverde // FOTO: Guliver/GettyImages
Ernesto Valverde // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 14:53

Barcelona a pierdut meciul tur din sferturile Cupei Spaniei, 0-2 cu Sevilla, într-un meci în care noul atacant, Kevin Prince Boateng, a fost titular. Ghanezul a jucat slab, a pierdut multe mingi și nu a creat pericol la poarta Sevillei. Barcelona, câștigătoarea Cupei în ultimii 4 ani, e aproape de eliminare.

Pe 10 ianuarie, cu Levante în deplasare, Ernesto Valverde l-a folosit în premieră pe stoperul columbian Murillo, achiziționat de la Valencia. Și, fără Messi, Barcelona a pierdut, 1-2 în turul "optimilor" Copei del Rey.

A reușit totuși să se califice în "sferturi", după 3-0 pe Camp Nou. Cu Messi integralist. Miercuri seară, la Sevilla, antrenorul catalanilor a riscat iar pe mâna unui debutant, și tot fără Messi. Kevin-Prince Boateng, de-abia adus de la Sassuolo, a fost titularizat, deși se antrenase o singură dată la catalani și nu-și cunoștea noii coechipieri. A ieșit un joc anost al ghanezului, fără pericol și cu multe mingi pierdute. 63 de minute în care Boateng nu a ajutat deloc Barcelona.

Învinsă din nou în Cupă, 0-2 pe "Sánchez Pizjuán". Pentru prima oară după 39 de meciuri, trupa blaugrana n-a marcat niciun gol. Și îi va fi mult mai greu acum să-și mai apere trofeul cucerit în ultimii patru ani. 

Citește și: 

Război rece între granzii Europei! Barcelona și PSG, relații tot mai tensionate: două lovituri date de catalani francezilor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
calagero
calagero  •  24 Ianuarie 2019, 20:17

https://www.youtube.com/watch?v=u8NBgV4OIVk

gazistu
gazistu  •  24 Ianuarie 2019, 16:20

N-ar fi rau sa mearga Sevilla mai departe,...ne-am cam saturat de Barca, Real si Atletico. Si alte echipe ar trebui sa mai castige in Spania, nu numai cei 2-3 colosi...Asa devine mult mai intesant campionatul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează