INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FURTUNĂ ÎN MEXIC

VIDEO Şi-a pierdut minţile! Un mexican a celebrat un gol simulînd o execuţie. Aşa i-a murit fratele :-s

Marco Fabian (dreapta), 22 de ani, este considerat unul dintre jucătorii de viitor ai Mexicului, pentru care a evoluat în trei partide. +1   FOTO
Marco Fabian (dreapta), 22 de ani, este considerat unul dintre jucătorii de viitor ai Mexicului, pentru care a evoluat în trei partide.

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2011 12:04

Nu mai ştiu cum să se bucure! După fel de fel de celebrări, care mai de care mai haioase sau mai ciudate, lucurile o iau şi razna uneori. În Mexic, marcatorul unui gol, Marco Fabian de la Mora, a simulat că-i pune pistolul la frunte unui coleg, Alberto Medina, şi apasă pe trăgaci. După Guadalajara-Estudiantes Tecos, 5-2, clubul a decis să-i amendeze cu echiventul a cîte 2.000 de euro.

"Am văzut imaginile după joc şi m-am înfuriat. Ştiu că am greşit, îmi cer scuze tuturor mamelor şi rudelor celor care au pierdut pe cineva în astfel de situaţii", şi-a pus cenuşă în cap Fabian. Culmea, fratele său a fost ucis în urmă cu cîţiva ani de către membrii unei bande de crimă organizată!

Mexic este una dintre ţările cu cele mai multe decese provocate de cartelurile care conduc traficul de droguri, nu mai puţin de 44.000 de crime fiind consemnate în ultima perioadă.

Cei doi jucători, clubul (800.000 de pesos) şi restul componenţilor echipei au donat unui orfelinat puţin peste un milion de pesos, adică în jur de 50.000 de euro.

Vezi mai JOS VIDEO cu "execuţia" lui Medina de către Marco Fabian.

Playtech: Doliu imens pentru Serghei Mizil: Este cea mai tristă zi din viaţa mea


Comentarii (2)
raulviola21
raulviola21  •  23 Octombrie 2011, 12:18

Are dreptul sa se bucure cum vrea el,ca orice jucator de altfel,parerea mea este ca nu a facut ceva gresit. :)

requiem911
requiem911  •  23 Octombrie 2011, 12:17

a murit marco simoncelli dar voi nu stiti decat fotbal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează