INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FREIBURG - STUTTGART 3-0

VIDEO Stuttgart măcelărită » Freiburg a răzbunat-o pe Steaua!

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 25 noiembrie 2012 19:03

Stuttgart a umilit Steaua în Europa League, scor 5-1, dar a păţit-o în campionat. "Şvabii" au fost învinşi categoric în deplasarea de la Freiburg, 0-3.

Vezi AICI golurile

Jucătorii lui Labbadia n-au reuşit să menţină ritmul bun din meciul cu Steaua, chiar dacă au folosit exact acelaşi prim "11" ca la Bucureşti. Dacă pe National Arena aveau 4-0 în minutul 31, la Freiburg, cei de la Stuttgart s-au văzut conduşi din minutul 22.  Rosenthal l-a învins pe Ulreich cu un şut plasat de la 17 metri şi a deschis scorul.

Stuttgart a suferit şi n-a reuşit să revină în joc. Gazdele au mărit avantajul în minutul 67. Krmas a profitat de o greşeală a portarului oaspeţilor şi a înscris. Kruse a stabilit scorul final, 3-0, la o fază în care fundaşii lui Labbadia au ieşit greşit la ofsaid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
walhalla
walhalla  •  26 Noiembrie 2012, 08:38
Postat de forumeer pe 25 Noiembrie 2012, 22:34

Ciudata echipa, face egal pe terenul campioanei Germaniei, bate in deplasare in cupele europene cu 5-1, apoi pierde la scor de neprezentare in fata unei echipe mici, dar care merge bine. Nu prea are nicio logica aceasta echipa, VfB Stuttgart. Parca vad ca o comite cu Molde :).

Asta ca sa vezi cata risipa de efort au facut cei de la Stuttgart in meciul din euroliga. In meciul direct au dat totul pe teren si asta s-a vazut in campionat.

plischi
plischi  •  26 Noiembrie 2012, 05:58

da, chiar! inainte de joc, fraiburghezii s-au strans ciorchine la mijlocul terenului si au scandat: "steaua, nu uita / astazi te vom razbuna!" acu' pe bune: steaua le-a usurat gazdelor misiunea, fiindca mai intai deplasarea in intregul ei i-a marcat fizic pe shtuttgartezi, apoi euforia (udata sau nu) de dupa victorie le-a inmuiat concentrarea. c-asa-i si-n fotbal. nu numai in tenis..

dilibau
dilibau  •  26 Noiembrie 2012, 01:53
Postat de vandersaar pe 25 Noiembrie 2012, 20:31

Cu Stuttgart in tur a-ti obtinut un punct impotriva unei echipe care nu juca cum o face acum. Pe Molde (care era la mare lupta in campionat, fiind obiectivul lor) raman la parerea ca a-ti batut o echipa de rezerve si juniori, si in tur si in retur. Steaua a fost singura echipa din grupa care a avut ca obiectiv pe tot parcursul fazei grupelor calificarea in 16 mii, fata de celelalte care s-au preocupat de campionat. Sa stii ca pt multe echipe din europa league campionatul e mult mai important si mai puternic. Daca erai suporter cu adevarat te intelegeam sa fi subiectiv, dar asa mai bine fiti obiectivi si admiteti ca suntem departe de ceea ce inseamna fotbalul azi.

Te contrazici in afirmatii si asta pute de la o posta: cu Stuttgart am facut egal cand inca era pe locul 8 in Bundesliga, dar NU se gandea la campionat (Bayern, Borussia ori Shalke sunt mai puternice). Nemtii aveau si atunci, si acum, calificarea in primavara EL drept obiectiv, chiar antrenorul lor a spus-o dupa infrangerea surprinzatoare din Norvegia, deci nu stiu de unde ai scos-o ca nemtii s-ar fi concentrat la campionat. Iar in Norvegia Steaua a batut o garnitura a lui Molde cu titularii (erau deja campioni), pt ca insusi Solskajer a spus: "cat timp avem sanse ne vom lupta pt calificarea in faza urmatoare". Steaua e pe locul 1 chiar si cu SINGURA infrangere de pana acum. Q.E.D.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează