INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Tevez s-a întors! » Argentinianul a reuşit un hattrick pentru City în faţa lui Norwich (6-1)

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 18:35

Atacantul Carlos Tevez a marcat trei goluri în meciul cîştigat de Manchester City, scor 6-1, în deplasare, cu Norwich City, în etapa a XXXIV-a a campionatului Angliei, informează AFP.

Tevez a marcat în minutele 18, 73 şi 80, celelalte reuşite fiind semnate de Agüero '27, '75 şi Ad. Johnson '90+3. Pentru Norwich City a înscris Surman '51.

Click aici pentru rezumatul VIDEO al partidei!

Partidele Sunderland - Wolverhampton, West Bromwich - Queens Park Rangers, Swansea City - Blackburn au loc sîmbătă, iar meciul Manchester United - Aston Villa este programat duminică.

Întîlnirea Arsenal - Wigan are loc luni, meciurile Stoke City - Everton, Liverpool - Fulham sînt programate marţi, iar partidele Chelsea - Newcastle şi Bolton - Tottenham se dispută miercuri.

Sursă Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
bstefan
bstefan  •  15 Aprilie 2012, 09:48

Si cetatenii ca si cormoranii fac aceleasi greseli, dau credit la doi antrenori mediocrii. Cu loturile pe care le au si banii investiti, ar trebui sa fie deasupra lui United si sa se bata amandoua la titlu.

cr.muresan
cr.muresan  •  14 Aprilie 2012, 20:24

ce articol detaliat. in loc sa spune ce sa intamplat, de ce nu a fost bagat, cum de la iertat mancinni, cum a jucat, blah blah blah. Domnul jurnalist scrie 2 randuri ca noi sa ne pierdem vremea. Am vazut si pe Antena 3 acelasi stil. Stire intresanta care nu dezvolta nimic. Se poate si mai bine.

mutulica10
mutulica10  •  14 Aprilie 2012, 20:17

nu ai cum sa nu il bagi in lot pe tevez , este peste balloteli , asta e una din cauzele pt care City nu o sa ia titlu , al 2 lea ar fi antrenorul care e praf

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close