INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Tottenham Hotspur - Manchester City 1-3 » "Cetățenii" mărșăluiesc spre un nou titlu de campioană

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 10:54

Manchester City a învins-o în deplasare pe Tottenham Hotspur cu scorul de 3-1, într-un meci contând pentru etapa a 34-a din Premier League.

Oaspeții au avut primele ocazii importante prin Sane, care a nimerit bara în minutul 4, și De Bruyne care, 5 minute mai târziu, a șutat puțin pe lângă bara din stânga porții.

În minutul 22, Vincent Kompany centrează pentru Gabriel Jesus, care trimite în colțul drept al porții aparate de Hugo Lloris, aducând-o pe City în avantaj.

Două minute mai târziu, același Lloris îl faultează pe Sterling în careu, arbitrul acordă penalty, care este executat perfect de Ilkay Gundogan, iar City conduce cu 2-0.

Până la pauză, oaspeții au mai avut o ocazie importantă prin Silva (min 33), însă șutul său a fost apărat de Lloris.

În minutul 42, Harry Kane îi pasează în careu lui Christian Eriksen care înscrie fără probleme, reducând din diferență.

După pauză tot City este mai periculoasă. În minutul 64, Jesus primește o pasă în interiorul careului de pedeapsă și sutează puțin pe langă bara din partea dreaptă.
În minutul 72, Sterling șutează rapid spre colțul drept de jos, însă unul dintre fundașii londonezilor respinge în corner de pe linia porții. După executarea cornerului, Jesus preia o minge respinsă și trimite un șut spre poartă, Lloris respinge din nou, iar mingea ajunge la Sterling, care înscrie al treilea gol pentru oaspeți.

În urma acestei victorii, City se apropie și mai mult de titlu ajungând la 87 de puncte, cu 16 mai multe față de următoarea clasată, United, care are, însă un meci mai puțin disputat, în timp ce Tottenham, cu 5 etape înainte de final, rămâne pe locul 4, ultimul care duce în Champions League, având 67 de puncte, cu 7 lungimi mai mult decât Chelsea.

Surse: flashscore.combbc.comtheguardian.combleacherreport.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează