INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

VIDEO Transfer surpriză pentru Zlatan? Dezvăluire despre viitorul său

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 20:28

Zlatan Ibrahimovici a apărut într-un clip pe site-ul lui Ajax în care îi invită pe fanii "lăncierilor" să cîștige un tricou cu numărul 9 și cu numele său pe spate.

"Salutare suporterilor lui Ajax. Nu se ştie niciodată, poate acesta va fi tricoul meu în sezonul viitor şi veţi avea o şansă să-l cîştigaţi. Vă urez toate cele bune şi sper că Ajax va cîştiga multe trofee în viitor, chiar dacă eu nu sînt aici", a spus Ibra.

Contractul lui Ibrahimovici cu PSG expiră anul acesta în iunie și se speculează mult pe seama viitorului fotbalistului de 34 de ani. Zlatan a jucat pentru Ajax între 2001 și 2004, cînd a fost coleg și cu Cristi Chivu.

 

Draagt Zlatan Ibrahimovic dit shirt volgend jaar? Of draag jij het... SHARE & WIN THIS SHIRT (signed by Zlatan)Will Zlatan Ibrahimovic be wearing this jersey next year? Or will you...

Posted by AFC Ajax on 29 Ianuarie 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează