INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO ULUITOR! Abia împăcat cu fosta soție, starul lui PSG a fost prins cu o blondă superbă! Criza de nervi filmată

Articol de GSP - Publicat marti, 01 decembrie 2020 16:15 / Actualizat marti, 01 decembrie 2020 17:23

Abia împăcat după ani buni cu superba Aurah Ruiz, Jese, fotbalistul celor de la PSG, a fost prins cu o blondă superbă de fosta soție! Incidentul a fost filmat!

  • PE SCURT: Jese Rodriguez (27 de ani), fotbalistul lui PSG, s-a despărțit de Janira Barm, cea care în decembrie 2019 i-a dăruit un fiu, al patrulea pentru Jese, și s-a întors la Aurah Ruiz, o fostă iubită alături de care are un băiat!
  • Totuși, Jese nu s-a liniștit și a fost prins de fosta soție cu Rocio Amar, o superbă blondă, în compania căreia era la o zi după aniversarea fostei soții! „Nu pot trăi fără tine” și „fiu de curvă” se aude pe înregistrarea care e mai jos! Aurah s-a răstit la amantă: „Ți-ai lăsat iubitul la Insula iubirii ca să te culci cu tată copiilor mei!”

GALERIE FOTO Cum arată Rocio Amar și Aurah Ruiz (fosta soție)

+20 FOTO
+20 FOTO

Aurah Ruiz către Jese: „Ești eroarea vieții mele” 

Cu ani în urmă, fotbalistul a fost atacat de Aurah, care l-a acuzat că nu plătește pensia alimentară corespunzătoare. „N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai. Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun!”, „tuna” Aurah în trecut. 

Jese mai are doi fii din relația cu Melody Santana, Jese Jr. și Neizan, pe lângă fiul cu Aurah, Nyan, și cel cu Janira, botezat Kenai.

GALERIE FOTO Moldoveanca obsedată de fitness, pe care toți o compară cu Mădălina Ghenea: „E varianta îndrăzneață”

GALERIE FOTO „Vi se pare atât de incitant?” » Sexy-avocata din Cluj, declarații incendiare: „Nu joc doar tenis, mai experimentez și alte activități pentru curajoși”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
mattteo
mattteo  •  02 Decembrie 2020, 07:34

Si care e problema daca barbatul care va intretine pe tine si pe copiii vostri cu milioane de euro mai vrea si alte neveste??? Femeile asrea doar repeta scandalurile care le-au fost imprimate in creier de o societate ce a renegat poligamia lasata de Dumnezeu de la Avraam incoace fara niciun motiv in afada de pecetea masoneriei si noii ordini mondiale. Omul are sreptul sa isi ia cate neveste ii pwrmite munca pe care o face, asa e lasata leagea veche

aberescu
aberescu  •  02 Decembrie 2020, 01:04

Aveti si niste poze cu blonda aia superba? (...ca-n poze vad doua pitzipoance)

1535061213217515
Radu Mihai  •  01 Decembrie 2020, 21:07
Postat de sefutau. pe 01 Decembrie 2020, 17:11

ba ,nu am inteles nimic din articolul asta ,care cu cine si ce ,zici ca a fost o orgie in viata lui asta ,da` sa fie acolo la ei ...

Cu Melody are doi,cu Aurah și cu Janira căte unul,în comparație cu Borcea deocamdată este un nimeni,dar are timpul înainte !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează