INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUSTRALIA

VIDEO Usain Bolt, primele goluri din carieră: "Va fi o zi care rămâne în istoria fotbalului!" » Vezi aici reușitele

FOTO: Facebook @Usain Bolt +3   FOTO
FOTO: Facebook @Usain Bolt

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 16:40

Usain Bolt (32 de ani) a marcat o "dublă" în partida amicală pe care Central Coast Mariners a câștigat-o în fața celor de la Macarthur South West, scor 4-0.

Cel mai rapid om din istoria atletismului mondial a marcat primele goluri din cariera de fotbalist. În luna august a acestui an, după perioade în care s-a antrenat chiar cu cei de la Borussia Dortmund sau Manchester United, Bolt s-a alăturat formației australiene Central Coast Mariners.

Cele două reușite din meciul cu Macarthur South West au fost marcate corespunzător de oamenii care se ocupă de Twitter-ul formației de la Antipozi: "Ce meci! Usain Bolt a marcat două goluri. Va fi o zi care rămâne în istoria fotbalului din Australia".

"E un sentiment minunat să marchezi primele tale goluri. Sunt fericit că am avut oportunitatea de a veni aici și să arăt întregii lumi că îmi pot îmbunătăți calitățile fotbalistice. Sunt mândru că sunt un marinar și că îmi pot ajuta colegii"Usain Bolt

Vezi și: FOTO Bătăușii, încă două luni după gratii » Kokorin și Mamaev rămân în arest preventiv până la noi ordine

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
921083734632126
Sile Liber  •  12 Octombrie 2018, 17:45

Seamana putin cu Jimmy Floyd Hasselbaink, in perioada de la Chelsea :) :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează