INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - ATLETICO MADRID 3-1

VIDEO Valencia a făcut spectacol în meciul cu Atletico Madrid! "Liliecii" au dat 3 goluri în 13 minute

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 19:10

Derby-ul etapei a 7-a din La Liga s-a jucat între Valencia şi Atletico Madrid, partidă care a avut un început nebun şi un final liniştit, scor 3-1. După primele 13 minute tabela arăta 3-0.

Nici bine nu a fluierat arbitrul startul meciului, iar în minutul 5, Valencia a preluat conducerea după un autogol al lui Miranda, care nu s-a înţeles cu propriul portar şi a trimis cu capul în propria poartă.

Două minute mai tîrziu, gazdele prin Andre Gomes măreau diferenţa, după o serie de driblinguri ale fotbalistului Valenciei. În minutul 13, Otamendi a majorat scorul şi l-a dus la 3-0, după ce a reluat în poartă o minge venită din corner.

Golul de onoare al madrilenilor a venit în minutul 29, cînd Mandzukici a trimis cu capul din plonjon, după un şut frumos al unui coechipier.

Vezi VIDEO cu toate golurile partidei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Octombrie 2014, 01:02

atletico, de nerecunoscut. mai ales in primul sfert de ora.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează