GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECLARAȚII

VIDEO // Victoraș Iacob, dialog ciudat în direct: „Confirm știrea, să te ții bine! Sunt posibil antrenor-manager la FC Barcelona”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 20:35

Victoraș Iacob (38 de ani), fostul atacant de la FCSB, a oferit o declarație ciudată: el susține că este aproape de a deveni manager la prima echipă a celor de la FC Barcelona!

Victoraș Iacob, care ar fi urmat cursurile de la The Johan Cruyff Institute din Barcelona, a solicitat o intervenție în emisiunea moderată de Gabi Safta la Radio Sport 1. Motivul este unul năucitor: fostul atacant afirmă că ar fi în discuții avansate pentru a-i antrena pe Messi și Suarez.

Confirm știrea: sunt posibil manager-antrenor, să te ții bine!, la FC Barcelona. Noul antrenor la Fotbal Club Barcelona”, a declarat Iacob la emisiunea „Gol după gol” de la radiosport1.ro

Moderatorul Gabi Safta a părut șocat: „La ce categorie de vârstă?”.

Victoraș Iacob a explicat: „La categoria principală! E o responsabilitate și confirm această știre, în caz că va apărea. Cred că a ajuns și la Barcelona. Cam astea sunt noutățile”.

Întrebat despre momentul posibilei numiri, fostul atacant de la FCSB a fost misterios: „Asta e o discuție personală. O să ne auzim foarte bine și în alte emisiuni. Sunt puțin exclusivist din acest punct de vedere. E vorba de o posibilă mutare în viitor. Sunt discuțiile pe care le-am avut și atât. Pentru moment, doar atât pot declara. Sunt și emoțiile de rigoare”, a adăugat Victoraș Iacob.

Iată AICI dialogul:

„NU SUNT IUBITUL SIMONEI HALEP”

În octombrie 2017, Iacob a mai fost protagonistul unui moment ciudat. Acesta a negat în direct la TV Digi Sport că ar fi iubitul Simonei Halep, deși nimeni nu scrisese despre asta: „Nu știu dacă a auzit și ea, dar țin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns niște zvonuri legate de o eventuală relație dintre mine și Simona Halep. Dar nu este nimic adevărat! Probabil că ea nu știe nimic, așa că din acest punct de vedere trebuie să clarificăm situația. Și eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez succes!”.

Vezi și: 

Barcelona, egal pe terenul ultimei clasate din Spania » Cum arată lupta la titlu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
ali.bec
ali.bec  •  14 Aprilie 2019, 14:14

Eu sper sa nu uite de noi in momentul in care ajunge acolo. De noi și de jesepe. Sper sa ne țină in continuare la curent prin intermediul acestui ziar.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  14 Aprilie 2019, 12:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arlekin
arlekin  •  14 Aprilie 2019, 10:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează