INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Gică Hagi radiază de fericire după transferul lui Ianis la Rangers: câți bani ia Viitorul

Ianis Hagi a fost crescut la Academia Viitorului, club condus de tatăl său
Ianis Hagi a fost crescut la Academia Viitorului, club condus de tatăl său

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 07:47

Viitorul va încasa în perioada următoare aproximativ 700.000 de euro, întrucât avea 20% din procentele unui eventual transfer al lui Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv), jucător transferat definitiv de Rangers.

De la 5 milioane de euro, cât a fost clauza de reziliere a lui Ianis la Genk, la 3,5 milioane. Atât ar fi plătit în cele din urmă vicecampioana Scoției pentru internaționalul român. Prețul a scăzut din cauza crizei COVID-19.

Astfel, în conturile formației condusă de Gică Hagi vor intra în jur de 700.000 €, întrucât campioana României și-a păstrat un procent dintr-un viitor transfer al lui Ianis vara trecută, când mijlocașul ofensiv a fost cumpărat de Genk pentru 4 milioane de euro.

Steven Gerrard, prima reacție după transferul lui Ianis Hagi la Rangers: „E o plăcere să îl antrenez!”

Antrenorul scoțienilor, Steven Gerrard (39), a oferit prima reacție pentru site-ul oficial al clubului, după mutarea definitivă a lui Ianis pe „Ibrox Stadium”.

„Ianis e recunoscut în Europa ca un tânăr jucător talentat. Să îl avem la Rangers e o veste grozavă. Am reușit să dezvolt rapid o relație bună cu el. Este o plăcere să îl antrenez, e dornic să învețe și să devină mai bun cu fiecare ședință de antrenament care trece. A experimentat deja presiunea de pe Ibrox, știu că e gata pentru sezonul următor”, a declarat Gerrard

VIDEO Sfatul lui Alin Stoica pentru Ianis Hagi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ianis Hagi a ales performanța, nu banii: „Putea să-și rezolve viața, dar a preferat altceva”

Gafă uriașă în Leipzig - Hertha! Portarul oaspeților s-a făcut de râs

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
ms5348
ms5348  •  29 Mai 2020, 03:21

Mult succes, Ianis!

iung811
iung811  •  28 Mai 2020, 23:29

Pai radiaza, ca ta-su' e primul care a stiut ca nu are cine stie ce valoare, macar sa mai pacaleasca pe unii cu niste banuti. Problema este ca printisoru' e inca tanar, lumea s-a prins si se inchide robinetul. Dar are viitor la noi. Doar e decarul nationalei. Vai de capul nostru. Dimineata la ProX madame Ioana ne-a spus ca Rangers si-a luat superstar. Ne meritam soarta

3101575123247794
Alice Popa  •  28 Mai 2020, 17:10

Campionatul scotian este mult sub slabul campionat belgian. Dar nici acolo nu se va acomoda ianis. Acolo primeaza forta, capitol la care Ianis sta foarte prost.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează