INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VILLARREAL - REAL MADRID 2-2

VILLARREAL - REAL MADRID 2-2 // Spectacol în primul meci al anului din La Liga! "Dubla" lui Cazorla îi interzice Realului prima victorie din 2019

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 17:05

Real Madrid a ratat pe final victoria pe terenul lui Villarreal, deși a condus cu 2-1 încă din minutul 20. S-a terminat 2-2, un pas greșit greu de digerat pentru pretențiile campioanei Europei.

Meciul a început abrupt pentru Real, sufocată în primele minute de "Submarinul Galben". Golul a venit ca o reacție normală a dominației lui Villarreal, după doar 4 minute. Chukwueze l-a servit ideal pe Santi Cazorla, iar fostul atacant al lui Arsenal a înscris superb, cu un șut fără preluare de la 15 metri.

Brusc, Real s-a trezit din pumni și a reușit să restabilească egalitatea după doar 3 minute. În minutul 7, defensiva gazdelor a greșit în lanț, iar Benzema, scăpat complet de sub marcaj, a înscris cu o lovitură superbă de cap, după o centrare venită de la Lucas.

Speriată de golul primit, Villarreal a făcut un pas în spate, iar Real a pus stăpânire pe joc și a trecut în avantaj în minutul 20, tot în urma unei lovituri de cap. Varane s-a înălțat superb și a înscris după un assist perfect al lui Kroos.

Tabela rămas nemodificată timp de o oră, perioadă în care Real a ratat câteva ocazii bune de a se desprinde. Echipa lui Solari a rămas la pauză fără starul Gareth Bale, înlocuit cu Isco după ce a acuzat probleme la gambă în prima repriză.

Când totul părea terminat, Villarreal a reușit să egaleze în minutul 82. Ramos l-a scăpat din marcaj pe Cazorla, care a reușit "dubla" din câțiva metri.

S-a terminat 2-2, iar Realul a ratat șansa de a o egala pe FC Sevilla. Madrilenii sunt pe 4, cu 30 de puncte, în timp ce andaluzii sunt pe poziția a treia, cu 32 de puncte. Locul secund continuă să fie departe, Atletico având 34 de puncte. Lider este Barcelona, cu 37 de puncte.

Villarreal acumulează 16 puncte și iese deocamdată din zona locurilor retrogradabile, situându-se pe locul 17.

Villarreal - Real Madrid 2-2
Au marcat: Cazorla '4, '82 / Benzema '7, Varane '20

Meciul a fost liveTEXT AICI

VIDEO cu golurile partidei

Vezi AICI FOTO de la meci

 

Echipele de start:

Villarreal: S. Asenjo - Alvaro, Caseres, V. Ruiz, Gerard, Fornals, J. Costa, J. Fuego, S. Cazorla, Layun, Chukwueze
Rezerve: Andres Fernandez - F. Mori, Bacca, Trigueros, Pedraza, Toko Ekambi, Morlanes
Antrenor: Luis Garcia

Real Madrid: Courtois - Carvajal, S. Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Kroos, Casemiro - L. Vazquez, Benzema, Bale
Rezerve: K. Navas - Nacho, F. Valverde, Isco, Reguilon, D. Ceballos, Vinicius Jr. 
Antrenor: Santiago Solari

 
 

 

Vezi și: 2019 poate aduce un schimb de senzație în fotbalul mondial! Real îl vrea cu orice preț pe Icardi și propune un schimb stelar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  04 Ianuarie 2019, 00:47

Bravo Villareal! Anul asta realul ia praful de pe toba, la fel ca si fcsb!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Ianuarie 2019, 00:10

Chukwueze de la submarinul galben e unul din viitorii mari jucatori la nivel mondial. s-a distrat baiatul asta cu aparerea Realului. a avut si un penalty neacordat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează