INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Englezii anunță principalul favorit pentru banca lui Tottenham: „Variantă-șoc!”

Vincent Kompany, în stânga/ foto Imago Images
Vincent Kompany, în stânga/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 22:18 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 22:41

Vincent Kompany (36 de ani), antrenorul lui Burnley, ar fi principalul favorit să o preia pe Tottenham.

Spurs s-a despărțit de Antonio Conte după ce italianul a criticat mentalitatea jucătorilor săi, iar până la finalul sezonului antrenor principal va fi Cristian Stellini, fostul secund al lui Conte. Tottenham ar avea o listă de antrenori din care să aleagă până la vară, iar principalul favorit ar fi Kompany, conform The Sun. „Variantă-șoc”, titrează englezii.

Un fost internațional a răbufnit: „Cîrjan să își vadă de treaba lui! Încă nu a realizat nimic” + „La Arsenal își permite asta?”
ROMÂNIA U21
Un fost internațional a răbufnit: „Cîrjan să își vadă de treaba lui! Încă nu a realizat nimic” + „La Arsenal își permite asta?”

Kompany, favorit să o preia pe Tottenham

Kompany, fost mare fundaș central la Manchester City și căpitan al echipei, este pe primul loc în Championship cu Burnley și are șanse mari la promovarea în Premier League.

Belgianul a antrenat-o și pe Anderlecht imediat după retragerea din cariera de fotbalist, iar de la începutul sezonului a ajuns la Burnely. Echipa retrogradată din Premier League anul trecut este lider în Championship și mai are nevoie de 9 puncte din 9 meciuri pentru a promova matematic.

Rezultatele lui Burnely ar fi atras atenția și Kompany ar fi acum primul pe lista lui Tottenham, peste nume ca Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino, Luis Enrique, Marco Silva sau Thomas Frank.

Pep Guardiola: „Destinul lui Kompany este să fie antrenor la Manchester City”

O dovadă a recunoașterii rezultatelor lui Kompany sunt cuvintele lui Guardiola la adresa belgianului. Pep este sigur că fostul său elev o va antrena pe Manchester City în viitor.

„Kompany se va întoarce mai devreme sau mai târziu. Destinul lui este să fie antrenor la Manchester City, este scris în stele! Se va întâmpla, nu știu când, dar sunt destul de sigur că se va întâmpla. Ceea ce el a realizat deja este foarte greu. 

Se descurcă foarte bine. În plus, știe clubul, atmosfera, suporterii și, mai ales, de ce au nevoie oamenii noștri. Este destinul lui!”, spunea recent Guardiola despre Kompany,

Citește și: 

Italienii sunt îngrijorați » Liderul din Primavera are 4 români titulari: „Asta arată problemele naționalei noastre!”

E oficial! Erling Haaland a semnat » Suma uriașă primită pentru un an de contract

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  01 Aprilie 2023, 07:34

Duta e socat de cate ori face cate un anunt.Desocheaza-te persoano!

VanBasten
VanBasten  •  01 Aprilie 2023, 03:22

Leo Strizu.

steaua.libera
steaua.libera  •  31 Martie 2023, 22:51

E Nagelsmann

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close