INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A / MILAN

Visul lui Berlusconi s-ar putea îndeplini: Cristiano Ronaldo la Milan pe o sumă fabuloasă!

Berlusconi visează să-l vadă pe Ronaldo în tricoul Milanului
Berlusconi visează să-l vadă pe Ronaldo în tricoul Milanului

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 12:12

AC Milan poate reveni la supremaţie în Serie A dacă visul lui Berlusconi ar deveni realitate, acela de a-l transfera pe Cristiano Ronaldo. Cu ar fi posibil?

Cotidianul italian Corriere dello Sport scrie că şeicul Mohammed Bin Rashid Al Maktoum ar putea prelua 25% din AC Milan şi în aceste condiţii, una dintre pricipalele ţinte ar fi aducerea pe San Siro a lui Cristiano Ronaldo.

Oferta menită să-l transfere pe Ronaldo la Milano ar fi una fabuloasă: 200 de milioane de euro. Salariul starului portughez, în jur de 20 de milioane de euro anual l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător de fotbal din lume.

Manchester City a acţionat deja
Proaspăta campioană a Angliei, Manchester City, a avut deja iniţiativă: a oferit anul trecut 180 de milioane de euro. Madrilenii nu numai că au refuzat, dar şi-au luat şi măsuri de protecţie. Au inclus în contractul portughezului o clauză de reziliere imposibil de plătit.

Cristiano şi-a exprimat de curînd intenţia de a-şi încheia cariera la Real Madrid, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că aşteaptă o ofertă de prelungire a contractului generoasă din partea spaniolilor pentru a semna cu Real pînă în 2019.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  10 Iunie 2012, 05:54

Berlusconi , viseaza omul...dar voi cind va treziti? si cum ramine cu ronaldo devenind cel mai bine platit fotbalist din lume,cu 20 de milioane de euro pe an,asta daca ajunge vreodata acolo?sa nu uitam ca la oara asta ETO'O are deja acest salariu!

sslr
sslr  •  09 Iunie 2012, 18:52
Postat de teodor.muresan pe 09 Iunie 2012, 16:07

E adevarat. Acest syt e al unei fituici. dar e singurul pe care putem sa ne varsam frustrarea.

:) corect

teodor.muresan
teodor.muresan  •  09 Iunie 2012, 16:07
Postat de sslr pe 09 Iunie 2012, 15:45

cati bucuresteni intra pe fituica din localitatea ta sa isi dea cu parerea despre articolele legate de cfr? ai pic de minte, frustratule?!

E adevarat. Acest syt e al unei fituici. dar e singurul pe care putem sa ne varsam frustrarea.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează