INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Vlahovic, la Juventus, transfer OFICIAL! Prima zi la Torino a fostului star de la Fiorentina

Vlahovic a ajuns la Torino // Foto: Imago
Vlahovic a ajuns la Torino // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 13:15 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 13:29

Dusan Vlahovic, 22 de ani, face vizita medicală și a fost întâmpinat de sute de fani bianconeri. Fiorentina va primi până la 75 de milioane de euro, iar jucător salariu de 7 milioane de euro.

Lovitura anului 2022 a fost dată pe piața transferurilor la Torino. Cea mai scumpă mutare a iernii în fotbalul mondial îi aparține lui Juventus. 

Obligată de poziția din clasamant, în afara zonei de Liga Campionilor, „Bătrâna Doamnă” a reușit cea mai tare achiziție într-o fereastră din ianuarie în Serie A! 70 de milioane plus alte 5 milioane bousuri în schimbul celui mai bun marcator al sezonului, la egalitate cu Ciro Immobile!

Dușan Vlahovici a aterizat în capitala Piemontului în această dimineață, după ce aseară au fost puse la punct și ultimele detalii contractuale, comisioanele și celelalte plăți în cadrul transferului, și a fost întâmpinat la Continassa, la J Medical, de sute de tifosii bianconeri. 

Golgheterul vândut de Fiorentina susține testele medicale de rutină și dacă totul va ieși în regulă, va semna contractul pe cinci sezoane, care îi va asigura un salariu de 7 milioane de euro. De aproape 9 ori cât avea în tricoul viola, care-i propusese 4 milioane ca să și-l prelungească, însă a refuzat și Fioretina a decis să-l vândă acum și să nu mai amâna tranzacția pentru la vară.

Vlahovici, care mai avea 18 luni acord cu Fiorentina, va primi numărul 28 la Juventus și se pune imediat la dispoziția lui Massimiliano Allegri, urmând a fi apt de joc pentru debutul de duminica cealaltă, contra Veronei, pe care a întâlnit-o deja în acest campionat la finele anului trecut.

Top 10 transferuri din această iarnă în Serie A, fără Vlahovic:

Vlahovic, la Juventus, transfer OFICIAL! Prima zi la Torino a fostului star de la Fiorentina

Top 10 transferuri în această iarnă, fără Vlahovic:

Vlahovic, la Juventus, transfer OFICIAL! Prima zi la Torino a fostului star de la Fiorentina

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Valeriu Tiță a comis-o în Siria » A fost învins de Emiratele Arabe Unite! Calificarea la CM 2022 e compromisă: va pierde un bonus uriaș

Cristiano Ronaldo s-a certat cu Transfermarkt: „Valorez mult mai mult!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  29 Ianuarie 2022, 00:24

ce fraieri .... il pot lua acum pe Oct Popescu cu 30 mil, pana nu-i schimba Gigi clauza la 100 mil. Nici nu stiu ce pierd, torinezii :))))

juv3ntin
juv3ntin  •  28 Ianuarie 2022, 22:04

urias transfer. și are, bineinteles, numărul 7! nu nr 28

ripensistu
ripensistu  •  28 Ianuarie 2022, 20:10

O rusine de transfer, un personaj *** acest fotbalist, un tradator precum Bernardeschi sau Chiesa, au tradat marea echipa Fiorentina pentru *** care trebuie desfiintat Rubentus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează