INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Wenger "lovește" din nou! Încă o "afacere" marcă înregistrată: "Îl știu de mult" » Ultimul superstar ratat de tehnician

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2015 21:44

Arsene Wenger l-a taxat pe Louis Van Gaal după ce acesta a plătit 50 de milioane (alte 30 de milioane din clauze) pentru Anthony Martial.

Atacantul francez a avut însă un start fabulos la United și pare o investiție inspirată a celor de la United. Wenger a revenit asupra declarațiilor și a adăugat că-l știe de foarte mult timp pe Martial.

"Îl știm de cînd era un puști. Este mai degrabă un jucător de bandă. Sînt de acord că e un talent excepțional.

Cred însă că joacă pe o poziție unde avem jucători precum Alex Oxlade-Chamberlain, Alexis Sanchez și Joel Campbell", a spus Arsene Wenger conform The Independent.

Arsene Wenger nu e la prima afacere pe care o ratează. El i-a mai dorit și pe Zlatan Ibrahimovici, Yaya Toure și Cristiano Ronaldo.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
the_gunner
the_gunner  •  23 Septembrie 2015, 08:14

AW este faimos pt ratarea transferurilor ,nu-i asa ?Zlatan Ibrahimovici - 4 milioane pretul cerut .AW cere ca jucatorul sa dea probe de joc,Zlatan raspune-Zlatan nu da auditii si pleaca la Ajax . Luis Suarez -12.8 milioane pret cerut de Ajax .AW se *** pt 200 mii de pounds si Luis ajunge la Liverpool .Antoine Griezman - era ca si semnat de Arsenal ,dar AW nu vrea clubul sa-i plateasca acestuia chiria la apartament asa ca jucatorul ajunge la Atletico .Cavani - AW nu vrea sa plateasca 4 milioane extra si Cavani sta la PSG .Schneiderlin - desi din iarna jucatorul fusese contactat si toate detaliile acceptate ,AW se intoarce si nu-l ia .Il are pe Coquelin ! 2010 Handanovici - precontract semnat cu Udinese pt transferul lui Handanovici . Pica ,AW inca il avea pe Almunia !Anul trecut -Martial . Dupa meciurile cu AS Monaco ,unde atacantul a aratat ce poate ,AW considera 5 mil euro e pre mult . Curios caracter AW ,nu-i asa ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close