INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STEAUA

Wenger s-a hotărît! Vrea să transfere un superatacant de la Barcelona!

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 22 decembrie 2012 11:48

Arsenal vrea să se întărească în această iarnă în ofensivă. După transferurile mai puţin reuşite ale francezilor Giroud şi Chamakh, Arsene Wenger s-a reorientat.

Managerul englezilor a pus ochii deja pe mai mulţi atacanţi importanţi din Europa pentru a suplini plecarea lui Van Persie. Pe lîngă deja mult discutaţii Huntelaar şi Dzeko, Wenger este interesat şi de doi atacanţi spanioli. Este vorba despre David Villa, atacantul Barcelonei şi cel mai bun marcator din istoria naţionalei Spaniei, dar şi vîrful lui Atletico Madrid, Adrian Lopez.

Presa engleză susţine că David Villa este primul pe lista lui Wenger, tehnicianul dorind să-l împrumute pînă în vară cu opţiune de cumpărare. Există şanse de reuşită, mai ales că atacantul catalanilor este nemulţumit de statutul în echipa actuală a Barcelonei. Totuşi, clubul nu doreşte să-l vîndă, dar dacă jucătorul îşi exprimă dorinţa să părăsească echipa va fi lăsat să plece.

 




„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
blaustein
blaustein  •  22 Decembrie 2012, 15:07

Chamak este marocan nu francez.

bad_boy2020
bad_boy2020  •  22 Decembrie 2012, 14:47

o sa ramana cu huntelaar

criticul89
criticul89  •  22 Decembrie 2012, 13:54

un transfer PERFECT ! sper sa se realizeze :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează