INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  WEST HAM UNITED

West Ham şi Sheffield s-au înţeles asupra compensaţiilor în cazul lui Tevez

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2009 00:00

Clubul West Ham United va plăti aproape 25 de milioane de lire sterline către Sheffield United, după ce grupările au ajuns oficial la un acord privind compensaţiile în cazul argentinianul Carlos Tevez, informează Sky Sports.

Cele două cluburi se aflau într-o dispută din 2007, când Carlos Tevez a ajutat clubul West Ham să se salveze de la retrogradare, în timp ce Sheffield a retrogradat în liga secundă la finalul sezonului 2006-2007. Clubul a considerat că Tevez nu avea drept de joc, iar presa engleză scrie că West Ham va plăti iniţial 15 milioane de lire sterline, dar că suma finală a compensaţiilor poate ajunge până la 25 de milioane.

"Ambele cluburi sunt mulţumite cu această înţelegere, iar disputa dintre Sheffield United şi West Ham United s-a terminat. Nu se va mai apela la tribunal", se arată într-un comunicat comun al directorului executiv de la West Ham, Scott Duxbury, şi al preşedintelui de la Sheffield, Kevin McCabe.

"Era momentul să tragem linie. Discuţiile din ultimele zile au fost foarte pozitive şi toţi îşi doreau ca problema să se încheie cât mai bine pentru ambele echipe. Acum putem să ne concentrăm pe obiectivele noastre şi ne dorim foarte mult calificarea în cupele europene.
Îi dorim clubului Sheffield să reuşească promovarea", a spus Duxbury.

Oficialul lui Sheffield a precizat că gruparea este foarte mulţumită de termenii înţelegerii şi speră ca cele două echipe să se întâlnească pe teren în următorul sezon din Premier League.

NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează