INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

WOW! Un club din Bundesliga a transferat 5 jucători în 12 minute! Unul dintre ei a debutat cu FCSB și vine de la Manchester City

Pablo Maffeo, în duel cu Paul Pogba // FOTO: Guliver/Getty Images
Pablo Maffeo, în duel cu Paul Pogba // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 mai 2018 18:14

VFB Stuttgart a încheiat entuziasmant sezonul din Bundesliga. Șvabii s-au impus cu 4-1 pe terenul campioanei Bayern și au încheiat campionatul pe locul 7, în primul an de la promovarea din Zweite.

Oficialii vor mai mult însă din sezonul viitor, iar în această săptămână au oficializat deja cinci transferuri! 5 achiziții au fost prezentate pe contul oficial de Twitter al lui Stuttgart în doar 12 minute.

Stuttgart a plătit 10 milioane lui Manchester City pentru transferul ibericului Pablo Maffeo, care a debutat pentru "cetățeni" în returul City - FCSB 1-0, și alte 9 milioane pentru Dinamo Zagreb în schimbul lui Borna Sosa. Ceilalți trei jucători au fost aduși gratis. 

Ce jucători a transferat Stuttgart

Pablo Maffeo, fundaș dreapta - achiziționat cu 10 milioane de la Manchester City

Borna Sosa, fundaș stânga - achiziționat cu 9 milioane de euro de la Dinamo Zagreb

Oliver Kempf, fundaș central - venit gratis

Roberto Massimo, atacant - venit gratis

David Kopacz, mijlocaș ofensiv - venit gratis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  17 Mai 2018, 23:00

Asa se face o perioada de transferuri gandita dinainte!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează