INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Yaya Toure îşi umflă muşchii: "În doi ani vom fi mai buni ca Barcelona!"

Yaya Toure
Yaya Toure

Articol de GSP - Publicat joi, 24 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 februarie 2011 14:08

Mijlocaşul ivorian venit chiar de la echipa catalană zice că Manchester City va continua să cumpere jucători pînă va domina Europa

Nu are decît şapte luni de cînd joacă în Anglia, dar e convins că Manchester City va ajunge să facă legea în fotbalul continental. Yaya Toure crede că echipa pregătită de Mancini are potenţial ca să o depăşească pe Barcelona, de unde mijlocaşul ivorian s-a transferat în vară pentru 30 de milioane de euro.

"Comparaţia cu Barca nu stă în picioare în prezent. E cea mai puternică trupă din lume şi Guardiola dispune de campioni incredibili ca Messi, Xavi, Iniesta şi Dani Alves. Dar noi cumpărăm jucători de top şi în doi ani putem depăşi Barcelona. Nu trebuie decît să credem şi să ne pregătim cu aceeaşi ambiţie şi intensitate", mărturiseşte Toure.

Africanul de 27 de ani anunţă că "obiectivul minim este să prindem un loc de Champions League, dar mai luptăm şi pentru Cupa Angliei şi Europa League. Ar fi fantastic să cîştigăm un trofeu".

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (1)
lilianna16
lilianna16  •  24 Februarie 2011, 17:52

Vom vedea daca va fi asa :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează