CAMPIONATE  ·  INTERNAZIONALE MILANO

Zanetti: "Sper ca Mourinho să continue alături de noi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 mai 2010 00:00

Căpitanul formaţiei italiene Internazionale Milano, Javier Zanetti, încă mai speră ca portughezul Jose Mourinho să se răzgîndească şi să rămînă la echipă. Tehnicianul Interului a declarat în repetate rînduri că nu se simte "acasă" în Italia şi îşi doreşte să plece.

"Antrenorul a fost foarte clar, va vorbi după finală. Tot ce ne dorim e ca Mourinho să revină asupra deciziei sale şi să continue alături de noi, pentru că am obţinut multe succese împreună", a spus Zanetti.

Fotbalistul de 36 de ani a lucrat cu 13 antrenori de cînd a semnat cu formaţia italiană, în 1995.O perioadă Valentina Pelinel și Mihaela Borcea nu și-au vorbit deloc. Acum, prima soție a lui Cristi Borcea a făcut un gest total neașteptat
Libertatea
Comentarii (2)
 •  19 Mai 2010, 22:55

Mourinho ar trebui sa inteleaga un lucru: doar la Inter va avea libertate totala sa joace cum vrea el. Moratti nu va deschide pliscul in fata lui oricat de defensiv ar juca. La Real, Perez va vrea spectacol. In Anglia va da de seici si abramovici fara minte, care nu-l vor suporta pentru ca e prea sigur pe el. Chiar daca pleaca acum sa-si satisfaca ego-ul, tot la Inter se va intoarce in maxim 5 ani.

 •  19 Mai 2010, 20:36

Inter merita un antrenor ca Mourinho ... si un capitan ca Zanetti .. respect pt amandoi !!!!

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1