INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PALERMO - JUVENTUS 2-0

Zenga după 2-0 cu Juventus: "Am făcut un meci perfect. Am schimbat tactica şi am cîştigat"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2009 00:00

Antrenorul lui Palermo, Walter Zenga, a declarat că a fost inspirat în meciul cu Juventus, câştigat cu 2-0, pentru că a folosit o altă tactică decât în meciurile trecute, informează presa italiană.

Palermo a folosit trei fundaşi, iar mijlocaşul Giulio Migliaccio a fost folosit pe postul de fundaş stânga. "Am început în formula 3-4-1-2 şi cred ne-am descurcat bine. Să spunem că am fost inspirat, am vrut să dau extremelor mai multă siguranţă. Nu cred că este necesar să jucăm în continuare la fel. Cel mai important lucru este că fiecare jucător a putut să acopere orice post. Am fost aproape de perfecţiune", a spus Zenga.

"Şi în ultimele partide am evoluat bine şi am avut şanse multe, dar am avut şi ghinion. Sper că am realizat ceva important, iar de acum încolo să ne descurcăm mai bine. Poate că dacă aveam mai multe puncte în clasament nu am fi jucat atât de bine. Eu mereu am zâmbit când am auzit de zvonurile că risc să fiu demis, iar Zamparini a spus mereu că nu este nimic adevărat", a adăugat tehnicianul.

Atacantul Fabrizio Miccoli i-a dedicat victoria antrenorului echipei. "Zenga o merită, este un om mare. Singurul lucru care ne-a lipsit până acum au fost rezultatele bune. Suporterii lui Palermo aveau nevoie de o astfel de reuşită", a spus Miccoli, care a adăugat că nu se gândeşte acum la convocarea la echipa naţională.

Palermo a câştigat cu 2-0 meciul cu Juventus, din etapa a 7-a a Seriei A, prin golurile reuşite de Cavani (37) şi Simplicio (42). În urma acestui rezultat, Palermo a acumulat 9 puncte şi a urcat pe locul 10 în clasament, în timp ce Juventus rămâne cu 14 puncte, pe poziţia a treia.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  05 Octombrie 2009, 15:44

Goe a intrat prin min. 78 parca, pt trecerea timpului :) Nu e asa usor in Italia

 •  05 Octombrie 2009, 13:49

Vad ca articolul mucles de Goe. E clar: rupe banca. hehehehe

 •  05 Octombrie 2009, 13:18

Am vazut rezumatul amanuntit, Palermo a jucat magistral. Zenga a fost la inaltime cu echipa sa. Oricum, e antrenor mare, unul din putinii care infirma regula ca un fost mare jucator nu poate fi si antrenor bun. Prin munca se poate. Iar cu aceasta victorie a ajutat si Interul din inima lui. Grazie Mister !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează