INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ZIZOU ANTRENOR?

Zidane propus selecţioner al Algeriei

Articol de - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Vizita recentă a lui Zidane în Algeria i-a adus, pe lîngă satisfacţia de a juca din nou fotbal, o interesantă ofertă. Potrivit cotidianului francez Sud Ouest, preşedintele ţării Abdelaziz Bouteflika l-ar fi informat că îl vrea antrenor la echipa naţională. Dacă va accepta, Zizou s-ar apuca de treabă imediat după CM din Africa de Sud.

 

Francezul născut la Marsilia, din părinţi algerieni, ar fi cerut o săptămînă de răgaz pentru a da un răspuns. Luni, Zinedine a făcut parte din echipa Franţei 1998, alături de Blanc, Deschamps, Thuram, Candela şi Karembeu, jucînd un meci în sală împotriva Algeriei conduse de Lakhdar Belloumi. Tratat de fani ca un erou, ambasadorul lui Real Madrid a fost primit miercuri de şeful statului algerian, iar seara a mers să vadă jocul amical Algeria - Serbia. Contractul lui Rabah Saadane, care a dus Algeria la Mondiale după 24 de ani, va expira la finele turnenlui din Africa de Sud.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează