INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UMANITAR

Zidane va participa la mai multe meciuri amicale în scop caritabil în Canada

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

Fostul internaţional francez Zinedine Zidane va participa în perioada următoare la mai multe meciuri amicale, în Canada, iar o parte din suma care va fi strânsă va merge către UNICEF, informează, vineri, AFP.

Turneul se numeşte "Zidane şi prietenii", iar printre invitaţii săi se vor număra croatul Dado Prso, argentinianul Martin Palermo, camerunezul Samuel Eto'o. Primul meci demonstrativ se va disputa joi seară la Toronto, în timp ce următoarele vor avea loc duminică la Montreal şi pe 4 iulie la Vancouver.

Aceste partide în scop caritabil sunt organizate de fostul internaţional algerian, Ahcene Adlani, care speră să strângă suma de 93.000 de euro pentru a o dona celor de la UNICEF. De asemenea, se încearcă şi o mai mare popularizare a fotbalului în Canada, ţară în care hocheiul este cel mai iubit sport.

În altă ordine de idei, fostul câştigător al Campionatului Mondial din 1998 a mai spus că se simte foarte bine în Canada, el precizând că în Toronto a făcut turul oraşului cu autobuzul, lucru pe care el îl consideră "imposibil de făcut oriunde în Europa".

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  27 Iunie 2009, 08:40

Mi-am luat bilet...asa ca..Zizou, te-astept la Montreal pe Stade Percival-Molson!

 •  26 Iunie 2009, 13:21

Zidane este "Magician" prin tot ceea ce face si pentru asta trebuie sa-l respectam. Astfel de oameni sunt putini si trebuie sa avem grija de ei, sa-i pretuim.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează