INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zinedine Zidane a fost suspendat pentru trei luni!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 19:19

În prezent Zinedine Zidane antrenează Real Madrid Castilla, satelitul clubului madrilen. Deoarece nu are licenţă pentru a fi antrenor principal, Zidane figurează ca antrenor secund.

Presa din Spania anunţă că Zidane a fost suspendat pentru trei luni, pentru că a antrenat fără licenţa necesară. De asemenea, colegul său Santiago Sanchez a fost şi el suspendat pentru trei luni, deoarece, deşi avea licenţă, i-a permis lui Zidane să antreneze.

Împotriva francezului a fost însă înaintată o plîngere, de către Centrul Naţional de Formare al Antrenorilor. Oficialii spanioli au reclamat faptul că Zidane este antrenorul principal şi că acesta ia deciziile şi au prezentat poze şi probe video care îl arată pe Zidane în timpul meciurilor echipei Real Castilla.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tonyneculai
tonyneculai  •  28 Octombrie 2014, 12:03

f bine. sa mearga la scoala in p... mea ca eu dc vreu sa devin antrenor the sa fac enspe mii de scoli si nu imi da nimeni o echipa pe mina, nici de liga a 6-a.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează