INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Zidane, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist! Ce l-a deranjat pe fostul antrenor al lui Real Madrid

Zinedine Zidane a cedat nervos în Vallecas // foto: captură Twitter
Zinedine Zidane a cedat nervos în Vallecas // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 13:51 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 15:31

Zinedine Zidane (48 de ani), fostul antrenor de la Real Madrid, a cedat nervos în momentul în care un jurnalist l-a abordat pe stradă.

În prima sa apariție publică după „divorțul” de Real Madrid, Zidane s-a enervat din cauza insistentei unui jurnalist care l-a întrebat despre natura despărțirii de vicecampioana Spaniei.

Zidane a asistat la turul barajului de promovare în La Liga, între Rayo Vallecano și Girona, scor 1-2, și a fost abordat ulterior pe străzile din Vallecas de un jurnalist de la DirectoGol.

Zinedine Zidane, ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist: „Munca ta este rușinoasă”

„Mister, cum sunteți? Cum merg lucrurile? Ați părăsit Real Madrid în termeni nu tocmai plăcuți cu acea scrisoare?”, a întrebat jurnalistul. Zidane a răspuns iritat:

„Vei continua să pui aceleași întrebări prostești? Munca ta este rușinoasă”.

Ulterior, Zidane s-a întors și i-a spus reporterului: „Eu te cunosc și tu mă cunoști. Același lucru ni se întâmplă mereu. Vino aici, oprește filmarea și vino să vorbești cu mine”. Zizou l-a tras deoparte pe reporter și cei doi au continuat să discute.

Zinedine Zidane, mesaj dur la despărțirea de Real Madrid

Zidane a demisionat din funcția de antrenor al vicecampioanei Spaniei la finalul sezonului 2020/2021. Într-o scrisoare publicată de antrenorul francez, Zidane și-a motivat decizia și a trimis un mesaj către jurnaliști, ai căror întrebări nu au fost mereu pe placul său. 

Când am acceptat să o antrenez din nou pe Real Madrid, în mai 2019, după o pauză de 8 luni, am făcut-o pentru că președintele Florentino Perez mi-a cerut-o și, desigur, pentru că voi mi-o cereați în fiecare zi. Am petrecut 20 de ani la Madrid și a fost cel mai frumos lucru care s-a întâmplat în viața mea. Asta i-o datorez lui Florentino Perez care a pariat pe mine în 2011, care a luptat pentru mine când unii erau împotriva mea. Îi voi fi mereu recunoscător. 

Acum am decis să plec și vreau să vă explic motivele. Plec, dar nu fug din barcă și nici nu sunt sătul de antrenorat. Plec pentru că simt că clubul nu îmi dă încrederea de care am nevoie, nu îmi oferă sprijinul pentru a construi ceva pe termen mediul și lung. Știu că la un club ca Real Madrid trebuie să pleci când nu câștigi, dar s-a uitat ceva foarte important. S-a uitat tot ce am construit zi de zi, ce am adus în relația cu jucătorii și cu cele 150 de persoane care lucrează în jurul echipei. 

Sunt un învingător și mă aflam aici pentru a câștiga trofee, dar am senzația că aceste lucruri nu au fost apreciate. Ba chiar mi-au fost reproșate. Mi-ar fi plăcut ca relația din ultimele luni cu președintele și cu clubul să fie diferită față de cea a altor antrenori. Nu cer tratament preferențial, ci doar ținere de minte. 

Viața unui antrenor pe banca unui mare club e de doi ani. Ca să dureze mai mult, relațiile interumane sunt esențiale, mai importate decât banii. Mă durea când citeam în presă, după o înfrângere, că voi fi demis dacă nu voi câștiga următorul meci. Aceste mesaje, date intenționat către presă, provocau reacții negative în lot, provocau incertitudini și neînțelegeri. 

Noroc că aveam niște băieți minunați, care erau alături de mine și mă salvau prin victorii. Ei credeau în mine și știau că eu cred în ei. Nu sunt cel mai bun antrenor din lume, dar sunt capabil să le dau jucătorilor forța și încrederea de care au nevoie, Vă asigur că am dat 100% pentru club. 

Aș vrea să trimit un mesaj și către jurnaliști. Am oferit sute de conferințe de presă în care, din păcate, am vorbit foarte puțin despre fotbal, deși știu că îl iubiți, este sportul care ne aduce împreună. Totuși, fără dorința de a critica sau de a oferi lecții, aș fi vrut ca întrebările să nu fie de fiecare dată despre controverse, am fi putut vorbi mai mult despre fotbal și despre jucători, cei care sunt și vor fi mereu cel mai importanți în acest sport. Să nu uităm de fotbal, să avem grijă de el.

Dragi fani, voi fi mereu unul dintre voi. Hai, Madrid .

– Zinedine Zidane

VIDEO. Traseul lui Zinedine Zidane la Cupa Mondială

Mai multe știri despre Real Madrid:

Primul jucător de la Real Madrid la care Carlo Ancelotti vrea să renunțe » Este dorit de granzii din Serie A!

Real Madrid revine pe „Santiago Bernabeu” » Planul vicecampioanei din Spania

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează