INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Zinedine Zidane, furios la meciul 200 la Real Madrid: „Jucătorii au fost surprinși să-l vadă așa de nervos"

Zidane nu a fost mulțumit de evoluția jucătorilor lui în Real Madrid - Eibar 3-1 // Sursă foto: Getty +14   FOTO
Zidane nu a fost mulțumit de evoluția jucătorilor lui în Real Madrid - Eibar 3-1 // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 09:57

Real Madrid - Eibar 3-1 » Zinedine Zidane (47 de ani) le-a reproșat jucătorilor săi lipsa de concentrare din repriza a doua, când le-au permis adversarilor să revină în joc, cum se întâmplase și cu Levante, și cu Granada.

Zidane ar fi trebuit să sărbătorească acest meci. Al 200-lea pe banca lui Real Madrid, fiind depășit doar de Miguel Muooz (605) și Vicente del Bosque (246). Și este al doilea în topul celor mai laureați antrenori blancos, cu 10 trofee (unul la fiecare 20 de jocuri). Numai Muñoz e înaintea lui, cu 14 succese, însă acesta a stat 14 ani la Madrid. ZZ, nici patru!

Zidane după victoria lui Real Madrid: „Ne-am relaxat prea mult după pauză”

Duminică seară, cum rar se întâmplă, francezul și-a pierdut cumpătul. După o primă repriză excelentă, cu 3-0 în fața lui Eibar, a urmat o scădere alarmantă de turație, adversarii revenind în joc. Au marcat o dată și au mai ratat câteva ocazii. Potrivit Marca, Zidane a urlat la madrileni în vestiar, la sfârșitul partidei. O făcuse și în meci, în timpul pauzei de hidratare, fără succes. 

„Jucătorii au fost surprinși să-l vadă atât de nervos pe antrenor", a scris cotidianul spaniol. „Ne-am relaxat prea mult după pauză", s-a plâns tehnicianul la conferință. Știa că se mai întâmplase de două ori în acest campionat: 3-0 cu Levante la pauză, 3-2 la final; 3-0 cu Granada, 3-2, apoi 4-2 în ultimul minut. A fost o alarmă pentru el. Joi, vine Valencia, care e mult mai puternică decât Eibar.

10 trofeea cucerit Zidane la Real: 3 Ligi ale Campionilor, un titlu în LaLiga, două CM Cluburi, două Supercupe ale Europei, două Supercupe ale Spaniei

Zidane 200

  • 132 de victorii 
  • 42 de egaluri 
  • 26 de eșecuri 
  • 489 de goluri marcate 
  • 209 goluri primite

70% victorii în prima parte, 55% în a doua

Zidane a antrenat doar la Real Madrid. În două rânduri. A fost extraordinar în prima parte, începută în ianuarie 2016, cu un procent al victoriilor de 70% (104 în 149 de meciuri). 

A părăsit clubul blanco în vara lui 2018 și s-a întors în martie 2019. De atunci, a avut doar 55% succese (28 în 51 de partide).

Primul meci departe de „Bernabeu"

Acesta a fost primul meci jucat de albi pe „Alfredo Di Stefano", micuțul stadion cu 6.000 de locuri pe care vor încheia actualul sezon. Madrilenii s-au mutat pe arena din centrul sportiv Valdebebas pentru că „Santiago Bernabeu" e în renovare.

FOTO Real Madrid se menține aproape de Barcelona! Victorie lejeră cu Eibar, 3-1

+10 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ceas de 40.000 de euro mită de la șeful lui PSG?!

Imagini dure cu Florin Andone, într-o seară neagră pentru Galatasaray: „Suspect de ruptură a ligamentelor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  15 Iunie 2020, 12:08

Zizu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează