INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Zidane pleacă de la Real Madrid » Și-a anunțat deja jucătorii! 3 nume uriașe pe lista „galacticilor”

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages
Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 09:12 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 09:34

Zinedine Zidane (48 de ani) o va părăsi pe Real Madrid la finalul acestui sezon. Antrenorul francez le-ar fi comunicat deja fotbaliștilor săi decizia.

La finalul acestei luni, al doilea mandat al lui Zinedine Zidane la Real Madrid se va încheia. Zizou pare decis să spună „adio” clubului „blanco” pentru a doua oară, după ce o făcuse și în mai 2018.

Potrivit Onda Cero, Zidane le-a comunicat fotbaliștilor de la Real Madrid decizia luată sâmbăta trecută, după eliminarea din Liga Campionilor și imediat înainte de meciul cu Sevilla din La Liga. Informația a fost confirmată și de sursele Marca, cotidian apropiat grupării „blanco”.

Zinedine Zidane pleacă de la Real Madrid

„Există momente în care trebuie să fii într-un loc și momente în care trebuie să pleci, pentru binele tuturor”, a spus Zizou înainte de meciul lui Real Madrid cu Athletic Bilbao, programat astăzi, de la ora 19:30. Un indiciu asupra viitorului său.

Al doilea mandat al lui Zidane ca antrenor la Real Madrid a început în martie 2019 și se va termina la finalul acestei luni, odată cu sfârșitul campionatului. Primul mandat durase puțin mai mult, între ianuarie 2016 și mai 2018.

Zinedine Zidane la Real Madrid:

  • 3 Ligi ale Campionilor 
  • 2 campionate 
  • 2 Supercupe ale Spaniei 
  • 2 Supercupe ale Europei 
  • 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor

11 trofee, în 263 de meciuri în care a antrenat prima echipă „blanco”. Ar putea fi chiar 12, Real Madrid având șanse la campionat. Cu două etape înainte de final, „galacticii” sunt la două puncte în spatele rivalei Atletico și așteaptă un pas greșit al rivalei.

Cine l-ar putea înlocui pe Zinedine Zidane

Marca prezintă lista posibililor înlocuitori pentru antrenorul francez. În capul listei se află Raul Gonzalez (43 de ani), legenda clubului, care în prezent antrenează Real Madrid Castilla. Pe lista scurtă a madrilenilor figurează și Massimiliano Allegri (53 de ani) și Joachim Low (61), care va părăsi „naționala” Germaniei după EURO 2020.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Besiktas este campioana Turciei! Dramatism total în ultima etapă » Ce au făcut Galata și Fener + Ce echipe au retrogradat

Ianis Hagi, întâmpinat cu un sicriu verde » Incidente la sărbătoarea lui Rangers

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
853246084756615
Marcel Popa  •  16 Mai 2021, 11:55

Lucescu ,Mutu ,Ra2 ati uitat de ei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează