INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Zlatan Ibrahimovic: „Djokovic? Nu poți forța oamenii să se vaccineze pentru a putea munci”

Zlatan// Foto-IMAGO / PanoramiC
Zlatan// Foto-IMAGO / PanoramiC

Articol de - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 10:36 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 12:27

Zlatan Ibrahimovic a comentat ceea ce i s-a întâmplat lui Novak Djokovic (34 de ani), expulzat din Australia înaintea turneului de la Melbourne: „A te vaccina pentru a fi sănătos nu e același lucru cu a te vaccina pentru a juca tenis”.

La 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic se dedică fotbalului cu aceeași pasiune, joacă la un club mare și nu se gândește la retragere. În același timp, se implică în tot ce îl înconjoară, comentează fiecare subiect, oricât de delicat ar fi, și cuvintele lui sunt mereu ascultate, pentru că, de fiecare dată, ceea ce spune e interesant.

Un fan Hertha a vrut să-și ajute echipa în meciul cu Bayern Munchen, dar mai rău a încurcat-o!
GERMANIA
Un fan Hertha a vrut să-și ajute echipa în meciul cu Bayern Munchen, dar mai rău a încurcat-o!

Ibrahimovic: „Fiecare are dreptul la o opinie”

Într-un interviu pentru săptămânalul parizian Le Journal du Dimanche, odată cu lansarea în Franța a ultimei sale cărți, „Adrenalina”, atacantul lui AC Milan a vorbit și despre „cazul Djokovic”. Tenismanul numărul 1 mondial, nevaccinat și deportat din Australia înaintea primului turneu de Grand Slam al anului.

„A te vaccina pentru a fi sănătos nu e același lucru cu a te vaccina pentru a juca tenis. Fiecare are dreptul la o opinie”, a declarat internaționalul suedez, adăugând: „Cei care se vaccinează o fac pentru că sunt convinși de eficiența sa împotriva bolii. Dar nu poți forța oamenii să se vaccineze doar pentru a putea munci, pentru a se putea duce la serviciu”.

Zlatan Ibrahimovic: „Cred că vaccinul mă protejează”

Zlatan a încheiat: „Eu m-am vaccinat. De ce? Cred că vaccinul mă protejează, nu ca să pot juca fotbal. Sunt lucruri diferite”.

Într-un punct critic! Un club de 138 de ani riscă să dispară! Rooney: „Multe inimi se vor frânge”
ANGLIA
Într-un punct critic! Un club de 138 de ani riscă să dispară! Rooney: „Multe inimi se vor frânge”

S-a accidentat cu Juventus

AC Milan și Juventus au încheiat la egalitate, scor 0-0, unul dintre derby-urile clasice din Serie A. „Bătrâna Doamnă” n-a avut șut pe poartă pe San Siro și rămâne la 11 puncte față de liderul Inter.

Ibra, 8 goluri și două assisturi în 18 meciuri jucate la Milan în acest sezon, nu a jucat decât 28 de minute duminică, la 0-0 împotriva lui Juventus. Vârful scandinav a ieșit accidentat, fiind înlocuit de Giroud.

VIDEO. Rezumat AC Milan vs. Juventus 0-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus, fără șut pe poartă în derby-ul cu AC Milan! » Ibrahimovic a ieșit accidentat

Barcelona s-a chinuit 87 de minute pe terenul penultimei clasate

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
cornelcc
cornelcc  •  24 Ianuarie 2022, 23:50
Postat de rumunek pe 24 Ianuarie 2022, 13:07

Sunt milanist și fan al fotbalistului Ibrahimovici. Dar nu am înțeles niciodată de ce marii sportivi trebuie să fie exemple sau formatori de opinie. E ok să povestești ceva din care altcineva scrie o carte. Dar asta nu te transformă pe tine in scriitor. Ca să joci în Serie A trebuie să fi vaccinat, asta referitor la vaccinarea pentru a munci. Unii consideră că Hitler avea dreptate, dar nu pot ieși in public să strige chestia asta, nici nu pot să reînființeze un partid, asta referitor la aia cu fiecare are dreptul la opinie. Hai să rămânem la ceea ce ne pricepem să facem, de exemplu Djokovic să se califice la turnee de tenis, unde se dă cu racheta in minge, respectând criteriile sportive și organizatorice. Iar de medicină să se ocupe medicii, nu sportivii, indiferent cât sunt ei de mari. Messi sau Cristiano, Federer sau Nadal, LeBron sau Durant, ăștia nu au zis nimic și s-au vaccinat. Noi tot vorbim de Nole și de Kyrie Irving.

Se vede ca nu ai habar despre ce vorbesti, dar conform ideologiilor totalitariste, fie ca erau de sorginte fascista sau comunista, esti unul dintre cei care se incadreaza perfect: face ce i se spune, adica executa ordinele fara cracnire si neintarziat si esti si un bun propagandist al ideologiei respective. Apropo, parditu despre care pomenesti exista in germanica, doar ca are alta denumire, ca deh, era de poec sa le dea voie cu acelasi nume!

cornelcc
cornelcc  •  24 Ianuarie 2022, 23:42
Postat de stalky pe 24 Ianuarie 2022, 17:57

Unii ori sunt..... ori se fac ca sunt...... Ce este atat de greu de inteles? Societatea are reguli scrise. Corect? Vrei sa traiesti in interiorul cetatii, respecti legile cetatii.Nu vrei sa respecti legile cetatii, traiesti in afara ei.NU TE OBLIGA NIMENI SA FACI CEVA CE NU VREI SA FACI. Ne place sau nu, ca sa traiesti in interiorul unei comunitati trebuie sa respecti regulile acelei comunitati.Simplu.Dar nu te forteaza nimeni sa o faci daca nu vrei.Numai ca nu poti traii in aceea comunitate.Poti sa traiesti ca dacii liberi,in paduri. Capisci? Ce e asa greu de priceput? Vrei sa intri in moschee? Te descalti. Nu vrei sa te descalti ? Nici o problema, nu te forteaza nimeni, dar nu poti intra in moschee.Simplu. Care parte e greu de inteles? Unde apare forta? Unde ti se ia dreptul la opinie? Se pare ca unii vorbesc doar de dragul de a auzi propria voce. Pai democratia inseamna respectarea legilor emise in mod democratic, nu incercarea de eludare a lor. Cu atat mai mult in momente grele pentru comunitate, calamitati,pandemii,razboi. Doamne fereste de un razboi. Ca acolo nu mai tine vraja cu tot felul de smecherii.In pandemii mai merge sa vorbesti pe langa subiect. Dar in timp de razboi risti un glonte n cap.

Evident ca faci parte dintre cei care nu pricep absolut nimic! Conform motivatiei instantei de judecata (stramba!), Nole a fost expulzat pentru ca este antivaccinist si nici decum pentru ca nu ar fi respectat regulile din tara respectiva! Vorba unui ministru italian: "Nole reprezinta un adevarat pericol pentru tinerii din ziua de azi: nu bea, nu fumeaza, nu se drogheza si munceste de cand era copil!" Cu siguranta ca nu-ntelegi nimic din asta!

cornelcc
cornelcc  •  24 Ianuarie 2022, 23:34
Postat de leu.mr pe 24 Ianuarie 2022, 18:59

Sa munceasca atunci in alta parte.

Da, eventual la o fabrica de vaccinuri! Ca sa fiti tu si restul intepatilor fericiti!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close